Hjem Nyttig Ben skulle ta ut penger i minibanken da han gjorde en skremmende oppdagelse.

Ben skulle ta ut penger i minibanken da han gjorde en skremmende oppdagelse.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Nå oppfordrer han alle til å dele sitt budskap, slik at så mange som mulig er observant på dette. 

Det er ikke enkelt å se. Metodene for å lure penger fra deg i minibanker blir stadig bedre kamuflert. Nå er det ikke lenger like vanlig at vi bruker minibanker til å ta ut kontanter, de fleste betaler med kort. Men når vi er på ferie i utlandet er det mange av oss som liker å ha litt kontanter til å betale for eksempel taxi.

I en ny video på YouTube viser en amerikansk turist, hvordan han avslører en falsk kortleser midt i Østerrikes hovedstad, Wien.

Ben Tedesco beskriver seg selv som «en paranoid type». Han jobber innenfor sikkerhet og er gjennom arbeidet sitt vant med å se litt av hvert.

I videoen kan du se hvordan han oppdager den falske kortleseren på minibanken. Den lille konstruksjonen av plast og elektronikk ville sannsynligvis ha lagret både kortopplysninger og kode.

Bens avsløring har blir vist over to millioner ganger på to dager. Se klippet nedenfor og del denne informasjonen med venner og familie! 

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com