in ,

Benjamin var et mobbeoffer – Så kom denne svenske MC-gjengen på banen!

Benjamin levde i et helvete. Den svenske gutten ble mobbet daglig gjennom 8 år. 

Aftonbladet har tidligere omtalt den grusomme mobbesaken som fikk en lykkelig slutt takket være en motorsykkelgjeng.

– De dro ofte av han buksene, mens alle sto rundt han og lo. Det vanskeligste med å være mor i en slik situasjon er å se sønnen sin komme hjem fra skolen og det eneste han vil er å ligge på sengen og gråte, forteller Benjamins mor Susanne til Aftonbladet.

Benjamin forteller selv hvor hjelpeløs man føler seg når man blir mobbet. Til avisen sier han:

– Jeg ble sett på som den gutten som ikke kunne gjøre noe for å forsvare meg. Det er en grusom følelse å være den som ingen bryr seg om.

Moren til Benjamin forteller at det gikk så langt at sønnen hennes ikke ville leve lenger. Hun gjorde alt som sto i hennes makt for å finne en løsning.

Slik kunne Benjamin se ut etter at mobberne hadde angrepet han. Foto: privat

– Når man er forelder til et barn som blir mobbet så leter man etter alle halmstrå som kan finnes. Jeg skrev mye på sosiale medier og fortalte om situasjonen, sier hun.

Alt endret seg

Og det var sosiale medier som førte til at Benjamin fikk hjelp. Susanne kom nemlig i kontakt med D.A.C.A som hadde lest om sønnen hennes.

D.A.C.A står for Drivers Against Child Abuse. Dette er en motorsykkelklubb som jobber for å hjelpe barn som blir mobbet.

De barske mennene i MC-klubben begynte å kjøre Benjamin til skolen og deltok på skolemøter. Deres nærvær var av enorm betydning.

Nedenfor kan du se et nyhetsinnslag om hvordan denne motorsykkelklubben arbeider. Benjamin har ikke blitt mobbet en eneste dag etter at denne gjengen kom inn i livet hans! 

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

molly fiskebolle

Kronprinsfamilien har fått nytt familiemedlem – Se bildene av Molly Fiskebolle

94-åringens tårevåte reaksjon da han får en gave av pleieren, har blitt sett av millioner