torsdag, januar 23, 2020
Historier fra livet Benjamin var et mobbeoffer - Så kom denne svenske...

Benjamin var et mobbeoffer – Så kom denne svenske MC-gjengen på banen!

-

Benjamin levde i et helvete. Den svenske gutten ble mobbet daglig gjennom 8 år. 
Aftonbladet skriver om den grusomme mobbesaken som fikk en lykkelig slutt takket være en motorsykkelgjeng.

– De dro ofte av han buksene, mens alle sto rundt han og lo. Det vanskeligste med å være mor i en slik situasjon er å se sønnen sin komme hjem fra skolen og det eneste han vil er å ligge på sengen og gråte, forteller Benjamins mor Susanne til Aftonbladet.

Benjamin forteller selv hvor hjelpeløs man føler seg når man blir mobbet. Til avisen sier han:

– Jeg ble sett på som den gutten som ikke kunne gjøre noe for å forsvare meg. Det er en grusom følelse å være den som ingen bryr seg om.

Moren til Benjamin forteller at det gikk så langt at sønnen hennes ikke ville leve lenger. Hun gjorde alt som sto i hennes makt for å finne en løsning.

– Når man er forelder til et barn som blir mobbet så leter man etter alle halmstrå som kan finnes. Jeg skrev mye på sosiale medier og fortalte om situasjonen, sier hun.

Alt endret seg

Og det var sosiale medier som førte til at Benjamin fikk hjelp. Susanne kom nemlig i kontakt med D.A.C.A som hadde lest om sønnen hennes.

D.A.C.A står for Drivers Against Child Abuse. Dette er en motorsykkelklubb som jobber for å hjelpe barn som blir mobbet.

De barske mennene i MC-klubben begynte å kjøre Benjamin til skolen og deltok på skolemøter. Deres nærvær var av enorm betydning.

Nedenfor kan du se et nyhetsinnslag om hvordan denne motorsykkelklubben arbeider. Benjamin har ikke blitt mobbet en eneste dag etter at denne gjengen kom inn i livet hans! 

 

Neste artikkel ⬇Neste
Scroll ned

Kong Harald er friskmeldt

Kong Harald ble innlagt på Rikshospitalet tidligere denne måneden på grunn av svimmelhet. Han har vært sykemeldt siden. I dag kom gladmeldingen om at...

Bjørn Einar Romøren med en god og en dårlig nyhet

Bjørn Einar Romøren (38) har delt både oppturer og nedturer med fansen på Instagram siden han fikk kreft i fjor sommer. Den tidligere skihopperen...

Paret hadde vært gift i 65 år. Døde med bare noen timers mellomrom

Jack og Harriet var uatskillelige fra den dagen de møttes. De bodde til og med på det samme sykehjemmet. Etter 65 år sammen, tilbrakte...