Forsiden Historier fra livet Benjamin var et mobbeoffer - Så kom denne svenske MC-gjengen på banen!

Benjamin var et mobbeoffer – Så kom denne svenske MC-gjengen på banen!

Benjamin levde i et helvete. Den svenske gutten ble mobbet daglig gjennom 8 år. 
Aftonbladet skriver om den grusomme mobbesaken som fikk en lykkelig slutt takket være en motorsykkelgjeng.

– De dro ofte av han buksene, mens alle sto rundt han og lo. Det vanskeligste med å være mor i en slik situasjon er å se sønnen sin komme hjem fra skolen og det eneste han vil er å ligge på sengen og gråte, forteller Benjamins mor Susanne til Aftonbladet.

Reklame

Benjamin forteller selv hvor hjelpeløs man føler seg når man blir mobbet. Til avisen sier han:

– Jeg ble sett på som den gutten som ikke kunne gjøre noe for å forsvare meg. Det er en grusom følelse å være den som ingen bryr seg om.

Moren til Benjamin forteller at det gikk så langt at sønnen hennes ikke ville leve lenger. Hun gjorde alt som sto i hennes makt for å finne en løsning.

– Når man er forelder til et barn som blir mobbet så leter man etter alle halmstrå som kan finnes. Jeg skrev mye på sosiale medier og fortalte om situasjonen, sier hun.

Alt endret seg

Og det var sosiale medier som førte til at Benjamin fikk hjelp. Susanne kom nemlig i kontakt med D.A.C.A som hadde lest om sønnen hennes.

LES OGSÅ
På parets første date merket hun noe rart - Fire måneder senere ble han lam, men hun nekter å gi han opp

D.A.C.A står for Drivers Against Child Abuse. Dette er en motorsykkelklubb som jobber for å hjelpe barn som blir mobbet.

De barske mennene i MC-klubben begynte å kjøre Benjamin til skolen og deltok på skolemøter. Deres nærvær var av enorm betydning.

Nedenfor kan du se et nyhetsinnslag om hvordan denne motorsykkelklubben arbeider. Benjamin har ikke blitt mobbet en eneste dag etter at denne gjengen kom inn i livet hans! 

 

SE OGSÅ:

Mest lest nå

Anne Grete Preus er død etter en tid med sykdom

Anne Grete Preus med den spesielle stemmen og de varme tekstene, døde i natt. Hun ble bare 62 år gammel. Anne Grete ble først syk...

Politiet advarer: Ikke svar hvis du blir oppringt fra 112

Mange har den siste tiden opplevd å bli ringt opp fra nummeret 112, politiets eget nødnummer. Nå går politiet ut og advarer mot å...

Politiet refser fulle tenåringsforeldre – Har man valgt å få barn, følger det noen forpliktelser med

Politiet opplever ofte at når de plukker opp fulle ungdommer helt ned i 15-årsalderen, så kan ikke foreldrene hente barna sine fordi de enten...

Linn Skåber med klar oppfordring til foreldre: La barna kjede seg

Linn Skåber (49) er sjeleglad for at hun selv kjedet seg masse i oppveksten. Hun mener det er årsaken til at hun er så...

Trygg trafikk: Ikke kjør barna til skolen

Skolen er i gang etter ferien og mange barn ferdes langs veiene. Kjører du barnet ditt til skolen for å sikre at barnet kommet...

Populært på Sosialnytt nå

Historier fra livet

MER POPULÆRT