Hjem Dyr Benji ble utsultet, slått og mishandlet. Men forvandlingen han gjennomgår etter at han blir reddet er mirakuløs!
Dyr

Benji ble utsultet, slått og mishandlet. Men forvandlingen han gjennomgår etter at han blir reddet er mirakuløs!

Benji er en hund som fikk en knallhard start på livet sitt. Han levde med en person som aldri skulle eid et dyr. Benji ble sultet og for det meste lenket fast uten mulighet til bevegelse. Det eneste Benji hadde til å sove på var betong.

Den stakkars hunden hadde grufulle sår, sannsynligvis som et resultat av steinkasting.

Sidewalk Specials er en dyreorganisasjon som holder til i Sør-Afrika. Det var denne organisasjonen som reddet Benji. De fikk han bort fra den grusomme eieren og ga han den kjærlighet og omsorg han fortjener.

Da Sidewalk Specials satt en skål med mat foran hunden ble han først stående og stirre. Er det en felle? Blir jeg slått dersom jeg spiser av den? Benji ble reddet i siste sekund, veterinæren forteller at han var helt på grensen til å dø. Videoen nedenfor kan være vanskelig å se på. Men den enorme forvandlingen hunden gjennomgår gjør det hele verdt det!

Heldigvis finnes det mennesker som redder og tar seg av dyr som Benji. Se videoen nedenfor og del den videre med dine venner dersom du verdsetter organisasjoner som Sidewalk Specials! 

[mashvideo]

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com