Hjem Fremhevet Bernt Hulsker om helsesituasjonen: «Jeg har fått beskjed fra legen..»

Bernt Hulsker om helsesituasjonen: «Jeg har fått beskjed fra legen..»

Del
X

Tidligere fotballspiller Bernt Hulsker har skapt mye latter og moro gjennom sin rolle i forskjellige podkaster, som programleder for «Fangene på fortet» og ikke minst gjennom sin deltakelse i «Kompani Lauritzen». Nå er han sykemeldt på ubestemt tid.

Mest kjent ble nok Bernt Hulsker for det norske folk da han var deltaker under forrige sesong av «Kompani Lauritzen». Her viste han seg som en morsom type, munnrapp men også en som utviste lagmoral og omsorg for de andre deltakerne.

Men det var ikke alt de andre deltakerne var like fornøyd med. Hvem husker vel ikke hans evinnelige snorking som gjorde at ingen av de andre fikk sove?

– Jeg lå og ventet på at de skulle sovne først, i håp om at de sovnet så tungt at de ikke ville høre meg, men det skjedde ikke, sa han om «snorkeproblematikken».

Etter å ha funnet ut at ørepropper ikke var tilstrekkelig ble Hulsker sendt på enerom. Her ble han plassert inntil veggen lengst fra de andre, lengst unna de andre deltagerne, for å ikke vekke naborommet.  

Blant de mange prosjektene til den humørfylte moldenseren er programmet «Enkel Servering» som både er en VGTV-serie og en podkast.

I forrige podkastepisode ble det kjent at Hulsker har blitt sykemeldt.

– Bernt er syk og blir borte en stund, derfor kommer vi til å ha vikarer her i enkel servering fremover, sier Martin Sleipnes som er en av de andre som jobber i podkasten.

Det er ikke kjent hva som gjør at Hulsker er sykemeldt.

Beskjed fra legen

I et innlegg på Instagram kommenterer nå Hulsker selv sykefraværet. Sammen med et bilde fra den gang han var en ung og lovende fotballspiller i Molde skriver han:

«Hei! Jeg har fått beskjed fra legen om at det er på tide med en timeout. Helsa har sagt i fra at nå må mann-midt-i-livet få orden på seg selv. Ses når legen gir grønt lys igjen!»

Vi ønsker Bernt Hulsker masse god bedring og håper vi snart får se han på skjermen igjen!

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com