Hjem Kjendisnytt Bernt Hulsker politianmeldt: – Jeg har aldri opplevd lignende

Bernt Hulsker politianmeldt: – Jeg har aldri opplevd lignende

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Tidligere fotballspiller Bernt Hulsker har skapt mye latter og moro gjennom sin rolle i forskjellige podkaster, som programleder for «Fangene på fortet» og ikke minst gjennom sin deltakelse i «Kompani Lauritzen». For en måned siden ble det kjent at han er sykemeldt på ubestemt tid.

Blant de mange prosjektene til moldenseren har han de siste månedene vært aktuell som deltaker i programmet «Enkel Servering» som både er en VGTV-serie og en podkast.

I slutten av mars skrev Hulsker et innlegg på Instagram hvor han forklarte mer om hvorfor han er sykemeldt.

Hulsker startet innlegget med å forklare at han har noe på hjertet som «er vanskelig å si».

«Desto viktigere er det å gjøre det», skrev han videre og forklarte at grunnen til at han ikke har vært åpen om budskapet tidligere, er at han har vært redd.

«Og kanskje litt feig», skriver Hulsker – før forteller at han for en tid tilbake drakk alt for mye på en jobbfest og oppførte seg «som en idiot».

Avslutningsvis skrev Hulsker at han vet at oppførselen hans har såret mange venner og kolleger, og han forteller at han er svært skuffet over seg selv.

Politianmeldt

TV 2 skriver at jobbfesten ble holdt på utestedet Syng, hvor Hulsker skal ha oppført seg ufint ovenfor andre gjester og dørvakter.

Dørvakten, Jwan Rasho,var en av disse. Ovenfor TV 2 forteller bekrefter Rasho at han har anmeldt Bernt Hulsker.

– Jeg godtar ikke beklagelsen hans. Jeg har aldri opplevd lignende, og det har gått utover psyken min. Det er for sent å beklage, sier dørvakten til kanalen.

Etter at Hulsker selv har fått lese artikkelen til TV 2 karakteriserer han egen oppførsel som «helt forferdelig».

TV 2 skriver videre at saken er overført til hatkrimgruppa i Oslo politidistrikt.

VGTV-direktør Thomas Manus Hønningstad som også var tilstede på utestedet Syng denne kvelden skriver til TV 2:

«Jeg kan bekrefte at det var en episode som førte til at kvelden ble avsluttet tidligere. Vi har vært i kontakt med Syng i etterkant, beklaget episoden, og opplever at det var en god dialog».

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com