lørdag, juni 12, 2021

Bernt Hulsker ute av «Kompani Lauritzen» – Nå forteller han hvordan han skadet armen

Mest lest nå

Tidligere fotballspiller Bernt Hulsker har skapt mye latter og moro gjennom sin deltakelse i «Kompani Lauritzen». I lørdagens semifinale fikk vi se han trekke seg fra programmet.

Gjennom de siste episodene har det vært lett å se at Hulsker har vært redusert på grunn av en skadet arm. Nettopp denne armen var bakgrunnen for at han trakk seg fra konkurransen da han fikk vite hva oppgavene i semifinalen gikk ut på.


– Det har seg slik at jeg har revet av en del av bicepsen, og da kan ikke jeg bruke mer enn en hånd, og da må jeg kapitulere.

– Jeg har levd litt på lånt tid. Det er nesten en uke siden så heldigvis har det vært øvelser som har gått an å gjennomføre men til slutt så måtte det komme, sier Hulsker i et intervju med TV 2. Videre forteller han hva som egentlig skjedde da bicepsen røk:

– Det var ute i felt og hadde ansvaret for å hive sekker fra en plass til en annen, og det er ganske tunge sekker på 40-50 kilo. Det ble en overbelastning på overarmen. Så kom jeg inn i teltet og skulle strekke meg etter en sjokolade og da sa det pang.

Selv om Hulsker sier at det hele var uheldig vedgår han også at han kanskje ikke var i tipptopp form da han meldte seg på «Kompani Lauritzen.»

– Det er en påpakning til seg selv om at man kanskje ikke hadde forberedt seg godt nok og at kroppen ikke var helt i henhold når man kom inn her, så jeg kan vel bare takke meg selv rett og slett for at jeg ikke var sterk nok da jeg kom og de blir det lett overbelastning en en skade.

Takkepost på Instagram

I et innlegg på Instagram takket Hulsker for seg. Lørdag kveld skriver han:

«Endelig måtte Basse Senior den Eldre forlate Kompaniet. For et heidundranes race! Takk til alle gode folk foran og bak kamera. TREE AV!»

Flere av de andre deltakerne har besvart innlegget til Hulsker.

«Legende!! Takk for turen. Du gjorde alt bedre og gøyere!», skriver Morten Hegseth.

«Nydelig å være på streng leirskole med deg, Bernt», skriver Christine Dancke.

Også Dag Otto Lauritzen har kommentert innlegget. Han skriver:

«Bra jobba Hulsker. Du overraska positivt både oss og deg selv.»

LES OGSÅ:

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook
.

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter