Beruset kvinne parkerte bilen sin utenfor en restaurant. Dagen etterpå finner hun denne lappen på ruten!

17322

Paula Grzelak-Schultz og mannen hennes hadde hatt en hyggekveld ute. Det hadde blitt litt mye vin til den hyggelige middagen, så paret bestemte seg for at bilen skulle stå igjen utenfor restauranten, mens de bestilte en taxi for å komme seg hjem.

Da Paula dro tilbake til Original Joes «i Sherwood Park, Alberta for å hente bilen sin neste dag, ble hun overrasket over å finne en hjertevarmende beskjed på frontruten.

Paula delte beskjeden hun fikk på Facebook, og har siden fått tusenvis av delinger på innlegget sitt.

Foto: Facebook

I brevet kan man lese:

«Kjære Joe Sherwood Park gjest,

Ville bare takke deg for at du lot bilen stå parkert for natten. Jeg er ikke sikker på om du hadde konsumert alkohol på vår restaurant eller ikke, men vi vil gjerne takke deg for ikke å drikke og kjøre. Vedlagt følger en kupong som du kan bruke på våre deilige kyllingvinger . Vennligst motta dette som en takk for å være ansvarlig. Livet er verdifull , ha en flott helg.»

Foto: Facebook

Beskjeden ble skrevet av Jay McLean som er administrerende direktør for restauranten. McLean sier han begynte å legge ut beskjeder på biler for å oppmuntre andre til ikke å drikke og kjøre. Han mener det er viktig å kjempe mot fyllekjøring gjennom godhet og fremheve gode eksempler.

Del denne historien i dag for å bidra i kampen mot fyllekjøring.

SISTE NYTT

Advertisements