tirsdag, juli 14, 2020

Bestefaren som lekte med Chloe (1) da hun falt fra cruiseskipet, snakker for første gang om ulykken

Mest lest nå

51 år gamle Julie skal bære frem og føde sitt eget barnebarn

Julie Loving skal bære frem datterens barn, og sitt eget barnebarn. Datteren, Breanna var ambivalent til forslaget først, men etterhvert syns...

Fem grunner til at dagens barneoppdragelse er i krise

Den britiske barnepiken Emma Jenner, kjent for realityserier «Take Home Nanny», har delt fem av de viktigste punktene til at dagens foreldre ikke lykkes...

Salvatore Anello lekte med barnebarnet Chloe Wiegand på cruiseskipet «Freedom of the Seas». Plutselig falt den 18 måneder gamle jenta ut av vinduet i 11. etasje, og ned på kaien i San Juan i Puerto Rico. Chloe døde av skadene.

Bakgrunn: Bestefaren mistet den 18 måneder gammel jenta fra 11. dekk på «norsk» cruiseskip

«Det jeg husker, er at jeg prøvde å finne henne på gulvet, og da så jeg henne falle. Jeg så henne falle helt ned. Jeg tror jeg var i sjokk en stund», forteller en tydelig preget Salvatore Anello til CBS News.


«Jeg skrek at jeg trodde det var glass. Jeg trodde jo det var glass. Jeg sier det fortsatt til meg selv, for jeg gjenopplever det hele tiden», sier han videre.

Foto: Privat

Er fargeblind

Salvatore forteller at han først trodde at Chloe falt ned på gulvet foran ham. Så skjønte han at hun falt andre veien, ut av vinduet. Salvatore er fargeblind, og det kan derfor ha vært ekstra vanskelig for han å se at vinduet var åpent.

«Det var som om glasset bare forsvant. Hvis det hadde vært et varselskilt, hadde vi ikke vært i nærheten av vinduet», sier han.

Bestefaren er drapssiktet

Salvatore Anello er nå drapssiktet. Påtalemyndigheten mener at han må stilles til ansvar for å ha forårsaket ettåringens død. Chloes foreldre stiller seg bak bestefaren og støtter han.

«Det som skjedde, var helt klart en tragisk ulykke», sier familiens advokat, Michael Winkleman.

Familien har gått til privat søksmål mot cruiseskipet. De mener det var manglende sikkerhet på skipet.

Norske aksjonærer

Ifølge VG, eies cruiseskipet «Freedom of the Seas» av verdens nest største cruiserederi Royal Caribbean Cruises (RCC). Den norske Wilhelmsen-familien er største enkeltaksjonær i norsk-amerikanske RCC.

«MS Freedom of the Seas» går i cruisefart i Karibia, og er et stort skip med plass til 3600 passasjerer og en besetning på 1400.

Her kan du se intervjuet med Salvatore Anello på CBS:

130,161FansLik
1,408FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter