torsdag, januar 20, 2022

Bestemor kontakter restauranteier og forteller ham at barna hennes er sultne

Mest lest nå

Historien om den gavmilde restauranteieren varmer.

For å drive en vellykket restaurant, er det nødvendig å få betalt for maten en serverer. Det å gi bort gratis måltider er ikke god business. Derfor har historien om restauranteieren som ga mat til en sulten bestemor, blitt tatt godt i mot verden over!

Et hjerte av gull

Frenchy’s Chicken er et populært spisested i Houston Texas. Han som driver spisestedet, Ahmed Elmadhoun, har et hjerte for veldedighet og fikk vist seg fra sin mest medmenneskelige side, da en sulten bestemor tok kontakt med ham, skriver Ronproject.


Restauranten Frenchys`s Chicken. Foto: Youtube

Ba om mat til barnebarna

Bestemoren, i følge med et tre år gammelt barnebarn, dro restaurantsjefen til side og forklarte ham hennes uheldige situasjon. Hun hadde ingen penger til mat. Hjemme hadde hun enda åtte barnebarn å forsørge og ingen penger til å betale strømregningen.

Bestemoren ba Elmadhoun om han kunne gi henne mat, som hun senere ville betale tilbake for. Hun tilbød ham å beholde id-kortet hennes som en garanti på at hun ville holde ord.

Elmadhoun ville ikke høre snakk om tilbakebetaling og tilbød bestemoren å tilberede et stort måltid som hun kunne ta med hjem til familien, gratis!

Lowe Petties, en annen kunde, var vitne til den godhjertede gesten, og postet det hele på hennes Facebook-side. Over 15.000 mennesker har likt innlegget.

Restaurantsjefen ga bestemoren mat til hele familien. Foto: Youtube

Elmadhoun sa til bestemoren at hun ikke trengte å skamme seg, at alle går igjennom tøffe perioder fra tid til annen, og at hun var velkommen tilbake dersom de noensinne befant seg i en lignende situasjon.

Hans hjerte av gull har berørt mange og forhåpentligvis inspirert andre restauranter til å strekke ut en hjelpende hånd når det virkelig trengs.

Nedenfor kan du se et nyhetsinnslag om den inspirerende historien:

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

Følg oss på sosiale medier

134,608FansLik
1,600FølgereFølg
245FølgereFølg
.

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter