onsdag, oktober 21, 2020

«Bestemor» plukker opp gitaren og gir folk hakeslepp

Mest lest nå

Den forlatte babyen holdt på å fryse i hjel. Det den hjemløse katten da gjorde hylles over hele verden!

Katten Masha fant den 12 uker gamle gutten liggende i en pappeske på gaten i Obninsk, Russland. Det er vanskelig å si hvor bevist handlingen til katten var, men den reddet uansett livet til den lille babyen.

Paula Jo Taylor ser ikke akkurat ut som en rockemusiker, men da hun plukket opp en gitar i butikken lærte hun publikum at de ikke skal skue hunden på hårene.

Paula Jo Taylor ser så absolutt ikke ut som noen rocker. Men det resten av kundene i butikken neppe visste er at den godt voksne kvinnen faktisk er en anerkjent gitarist i countryhovedstaden Nashville. Til daglig er hun gitarist i bandet The Taylors der hun spiller gitar og datteren Amanda synger. 

Duoen opptrer ifølge GodUpdates med jevne mellomrom rundt i Nashville. Men i gitarbutikken var Paula Jo som var solostjerne.  


Faksimile YouTube

En av tilhørerne plukket opp telefonen og filmet seansen, og etter at videoen kom på YouTube ble Paula Jo Taylor en umiddelbar hit. I statene er hun nå kjent som «Granny Guitarist». 

Ofte er det vokalistene som blir de store stjernene. Men musikk-kjennere vet nok at den godt voksne kvinnen slettes ikke er noen hvem-som-helst i Nashville. Ifølge Country Music Hall of Fame har hun spilt sammen med berømtheter som Georgette Jones, Cledus T. Judd, Jeannie C. Riley, Roni Stoneman, Billie Jo Spears og Tammy Wynette. Og anerkjente GuitarWorld har dessuten trukket frem Paula Jo Taylor som en av ti kvinnelige gitarister du bør kjenne til.

På YouTube-kanalen sin takker Paula for at noen tok opp seansen og at så mange har delt og likt de utrolige gitar-riffene hennes.

I videoen under kan du se fingrene hennes fly over gripebrettet. Del om du synes Paula fortjener applaus! 

LES OGSÅ: Seksåringen spiller fletta av de fleste på gitar

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Populært denne uken

Den døende moren hadde bare uker igjen – så skjer mirakelet

Ashley Hallford var kun en måned inn i svangerskapet da hun oppdaget en klump på halsen. Det legene først trodde var...

Den 92 år gamle mannen ble kastet ut av banken. Da gjorde politimannen noe han blir hyllet for

Den eldre mannen ble kastet ut av banken da han prøvde å ta ut penger med et utgått identitetskort. Mannen ble frustrert, og banken...

Siste nyheter