in

Bestemoren (63) og barnebarnet (6) ble kastet ut fra hotellet midt på natten etter at de ratet hotellet 3 av 5 på Hotels.com

6-åringen og bestemoren ble kastet ut midt på natten. Foto: Privat

Susan og barnebarnet måtte spasere i pysjen videre til neste hotell etter at hotellsjefen var misfornøyd med anmeldelsen hun la igjen på booking-nettstedet.

En bestemor og hennes barnebarn sier de ble kastet ut av hotellet midt på natten, og grunnen er ganske overveldende: Bestemoren, Susan Leger, sier til Daily Mail at hun og barnebarnet ble kastet ut fra Baymont Inn & Suites i byen Helen i Georgia, USA, da hun fikk en e-post fra Hotels.com der hun ba henne anmelde hotellet.

Susan vurderte hotellet til tre av fem stjerner og ga noen eksempler på ting som ikke var helt på høyden. Blant annet påpekte hun at bassenget ikke var åpent og at toalettet i rommet ikke skyllet ordentlig ned. Hun sa at anmeldelsen var ganske sjenerøs med tanke på noen av problemene.


Ikke lenge etter at hun hadde lagt ut anmeldelsen, sier Susan at hun ble bedt om å forlate hotellet

Hotellsjefen ringte henne på mobiltelefonen og ba henne komme seg ut. Da hun gjorde motstand, fordi hun og barnebarnet var i pysjen og gjorde seg klar for senga, kom politiet og banket på.

Ble kastet ut midt på natten. Foto: privat

Susan ble ganske satt ut over hyendelsen. Hun sier at hun faktisk først trodde det var en slags dårlig spøk, men politiet gjorde det klart for henne at hotellsjefens faktisk hadde rett til å be henne og barnebarnet om å dra.

– Barnebarnet mitt klamret seg til beinet mitt og gråt. Dette var skummelt. Dette var bare grusomt, sier bestemoren ifølge Daily Mail til WXIA.

I politirapporten står det at grunnen til at hotellsjefen ba dem om å dra var at «Leger hadde gitt motellet en dårlig anmeldelse.»

Mens hotellsjefen ifølge avisen står ved sin avgjørelse, valgte bookingtjenesten Hotels.com å midlertidig fjerne hotellet fra nettstedet.

Hotels.com ga også Susan en refusjon for oppholdet hennes.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Læren snudde alt for Gard: – Jeg så at de ville ha meg

NAV legger om praksisen: Eneforsørgere må nå søke om ekstra omsorgsdager