lørdag, juni 12, 2021

Bestevennene i Sommerhytta kommer med avsløring

Mest lest nå

Bestevennene Christine Kirkhorn (26) og Adrian Middelthon (25) som deltar i årets Sommerhytta får mange spørsmål om de er kjærester.

De omtaler seg begge som single, men mange lurer nok på om de er med enn bare venner. Det snakker de også selv om i den siste episoden av den populære reality-serien.


– Jeg tenker at når folk ser på det her, så tror de sikkert vi er kjærester, sier Kirkhorn ifølge Dagbladet når de to vennene sitter og spiser lunsj. Bestevennen Middelthon sier seg enig i det.

Men de er faktisk «kun» venner. Kirkhorn har nemlig visst at Middelthon er homofil helt siden de to studerte eiendomsmekling sammen. I denne ukens episode av Sommerhytta forteller han også om legningen sin til de andre deltagerne i realityserien.

Middelthon ventet med å fortelle det til de andre «Sommerhytta»-deltakerne fordi han ville at de skulle bli godt kjent med ham før han fortalte om legningen sin.

Han var i et forhold med en dame store deler av videregående, men forteller at møtet med Kirkhorn på mange måter ble et vendepunkt for ham.

– Det gikk litt opp for meg etter at jeg møtte Christine. Hun hadde jo vært drømmedama, sier han.

Avsløringen ble imidlertid tatt godt imot hos de andre deltakerne, men 25-åringen innrømmer overfor Dagbladet at han gruet seg litt før han «slapp bomba».

– Jeg var usikker på om jeg skulle si det i det hele tatt, eller bare la det ligge. Jeg bestemte meg for å si det fordi det er viktig, og bra at noen kan snakke høyt om det, sier Middelthon ifølge avisa.

Middelthon kom ut som homofil til sine nærmeste som 21-åring.

– Det tøffeste var jo at jeg var redd for hva folk skulle si. Man føler at man har laget et bilde av hvem man er, og så brytes det ned. Men egentlig er det jo det motsatte som skjer, man blir mer ærlig med seg selv, sier Middelthon til Dagbladet.

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook
.

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter