Hjem Kjendisnytt Bettan hyller sin avdøde ektemann på Instagram

Bettan hyller sin avdøde ektemann på Instagram

I løpet av kort tid, mistet Bettan tre av sine nærmeste. Først døde ektemannen, året etter døde faren, og et halvt år senere døde moren.

Elisabeth Andreassen har flere ganger delt tanker om sorgen over de hun har mistet. Nå har hun lagt ut et nytt innlegg på Instagram:

«Det er ikke bare bursdager og dagen dere gikk bort man vil huske dere… De andre dagene er også fylt av savn. Elsker dere og savner dere. #family #savn #mittliv», skriver Bettan.

Tre år siden ektemannen døde

Tor Andreassen, Elisabeth Andreassens ektemann, døde brått og uventet av et hjerteinfarkt i juni 2016 mens han og Bettan var sammen på familiens hytte på Brønnøya. Tor ble bare 64 år gammel. Paret var gift i 22 år, og hadde døtrene Anna og Nora sammen.

Lørdag 13. april hadde Tor fødselsdag. I anledning dagen, la Elisabeth Andreassen ut en post på Facebook med bilder og noen rørende ord:

Kjære Tor. Du vil aldrig, aldrig bli glemt. Vi savner deg. Beste Tor. Fineste Tor, skrev hun da.

Var dypt forelsket

Det var ingen tvil om at Bettan og Tor var dypt forelsket i hverandre i alle årene de var sammen. I 2012, fortalte Bettan til Dagbladet hvordan de paret holdt liv i kjærligheten.

«Vi er flinke til å kose oss og tenker på den andre hele tiden. Det er viktig ikke å være egoistisk. Tor og jeg har så stor respekt for hverandre. Det er selve grunnsteinen. Man må behandle sine nærmeste som om man nettopp har møtt dem eller er nyforelsket», sa hun den gangen.

I desember ble det kjent at Elisabeth Andreassen har funnet kjærligheten igjen. Vi er glade for at livet nå smiler til den folkekjære artisten! 

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com