Forsiden Kjendisnytt Bettan kommer med avsløring om forholdet til kjæresten

Bettan kommer med avsløring om forholdet til kjæresten

Det er ingen tvil om at Bettan er forelsket. Artisten mistet ektemannen Tor Andreassen for tre år siden. Men for et drøyt halvt år siden, fant hun kjærligheten på nytt.

I et intervju med den svenske avisen Expressen, avslører Bettan at hun og kjæresten Øystein Sørum nesten har blitt samboere.

«Han bor mer og mer hos meg. Vi har ikke bestemt noe egentlig. Det er for tidlig. Men han bor mye hos meg», sier Bettan og fortsetter:

Reklame

«Kjærlighet har ingen aldersgrense. Du kjenner det i magen og hjertet, akkurat som da man var yngre. Men man har en annen trygghet og kjenner seg selv mye bedre. Det er ganske herlig», sier hun.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Elisabeth Andreassen (@bettan_official)

Trengte å bearbeide sorgen

Bettan forteller at hun og Øystein har mye tid sammen.

«Vi har også mer tid. Vi har ikke like mye ansvar i hverdagen for andre. Alle barna klarer seg selv og vi trenger bare å bry oss om hverandre. Det er ganske behagelig», sier hun.

I intervjuet forteller Bettan at hun trengte litt tid etter at hun mistet ektemannen, Tor Andreassen i 2016. Hun forteller at hun trengte å bearbeide sorgen og at hun i en lang periode ikke hadde rom for noen annen mann i livet sitt.

LES OGSÅ
Det danske kronprinsparet tar med seg en spesiell gjest i prinsesse Ingrid Alexandras konfirmasjon

Men så møtte hun Øystein i oktober i fjor, og falt pladask for han. Og møter man først noen man faller for, så er det vanskelig å holde igjen. Bettan forteller at hun i dag syns det er helt herlig.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Elisabeth Andreassen (@bettan_official)

Herlig å være to igjen

«Det kjennes så herlig å være to igjen. Å ha noen å dele glede og interesser med. Det er deilig å ha noen å oppleve kulturer, gå på ski, være på sjøen og dra på hyttetur sammen med», sier Bettan.

SE OGSÅ:

Mest lest nå

Anne Grete Preus er død etter en tid med sykdom

Anne Grete Preus med den spesielle stemmen og de varme tekstene, døde i natt. Hun ble bare 62 år gammel. Anne Grete ble først syk...

Politiet advarer: Ikke svar hvis du blir oppringt fra 112

Mange har den siste tiden opplevd å bli ringt opp fra nummeret 112, politiets eget nødnummer. Nå går politiet ut og advarer mot å...

Politiet refser fulle tenåringsforeldre – Har man valgt å få barn, følger det noen forpliktelser med

Politiet opplever ofte at når de plukker opp fulle ungdommer helt ned i 15-årsalderen, så kan ikke foreldrene hente barna sine fordi de enten...

Linn Skåber med klar oppfordring til foreldre: La barna kjede seg

Linn Skåber (49) er sjeleglad for at hun selv kjedet seg masse i oppveksten. Hun mener det er årsaken til at hun er så...

Trygg trafikk: Ikke kjør barna til skolen

Skolen er i gang etter ferien og mange barn ferdes langs veiene. Kjører du barnet ditt til skolen for å sikre at barnet kommet...

Populært på Sosialnytt nå

Historier fra livet

MER POPULÆRT