Forsiden Kjendisnytt Bettan kommer med avsløring om forholdet til kjæresten

Bettan kommer med avsløring om forholdet til kjæresten

-

Det er ingen tvil om at Bettan er forelsket. Artisten mistet ektemannen Tor Andreassen for tre år siden. Men for et drøyt halvt år siden, fant hun kjærligheten på nytt.

I et intervju med den svenske avisen Expressen, avslører Bettan at hun og kjæresten Øystein Sørum nesten har blitt samboere.

«Han bor mer og mer hos meg. Vi har ikke bestemt noe egentlig. Det er for tidlig. Men han bor mye hos meg», sier Bettan og fortsetter:

«Kjærlighet har ingen aldersgrense. Du kjenner det i magen og hjertet, akkurat som da man var yngre. Men man har en annen trygghet og kjenner seg selv mye bedre. Det er ganske herlig», sier hun.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Elisabeth Andreassen (@bettan_official)

Trengte å bearbeide sorgen

Bettan forteller at hun og Øystein har mye tid sammen.

«Vi har også mer tid. Vi har ikke like mye ansvar i hverdagen for andre. Alle barna klarer seg selv og vi trenger bare å bry oss om hverandre. Det er ganske behagelig», sier hun.

I intervjuet forteller Bettan at hun trengte litt tid etter at hun mistet ektemannen, Tor Andreassen i 2016. Hun forteller at hun trengte å bearbeide sorgen og at hun i en lang periode ikke hadde rom for noen annen mann i livet sitt.

LES OGSÅ
Therese Alvén sovnet inn med familien rundt seg - valgte å være i kunstig koma

Men så møtte hun Øystein i oktober i fjor, og falt pladask for han. Og møter man først noen man faller for, så er det vanskelig å holde igjen. Bettan forteller at hun i dag syns det er helt herlig.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Elisabeth Andreassen (@bettan_official)

Herlig å være to igjen

«Det kjennes så herlig å være to igjen. Å ha noen å dele glede og interesser med. Det er deilig å ha noen å oppleve kulturer, gå på ski, være på sjøen og dra på hyttetur sammen med», sier Bettan.

Populært

Marte Frimand
Marte er utdannet journalist med lang erfaring. Hun har tidligere blitt kåret til årets gullpenn under Vixen Blogg Awards for bloggen Casa Kaos.