Hjem Kjendisnytt «Bettan» raser på Instagram: – Folk driter i oppdragelse!

«Bettan» raser på Instagram: – Folk driter i oppdragelse!

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Elisabeth Andreassen irriterer seg grønn.

Du har sikkert sett dem selv – de grønne el-syklene som har inntatt norske byer. De står eller ligger på hver gatehjørne, noe artist Elisabeth Andreassen har sett seg lei.

Til God Morgen Norge forteller Andreassen om hvordan syklene preger hovedstaden.

– I dag telte jeg ni sykler på gaten utenfor hos meg da jeg gikk ut. De lå slengt rundt omkring. På andre siden av gaten var det åtte, sier hun.

I et innlegg på Instagram har hun publisert bilder av hvordan det ser ut i gata utenfor leiligheten hennes. Et bilde som nå får tusenvis av reaksjoner.

Bettan skriver:

«Sier det igjen! Faen assa!!!! Kan man få noen regler for disse MILJØVENNLIGE syklene! Dette er virkeligheten for oss utenfor porten hver dag. KJEMPELEKKERT! Folk driter i oppdragelse! 8 sykler utenfor og nesten like mange rett over gaten. Hva er sikkerheten for rullestoler og svaksynte??»

Mange er enig

I kommentarfeltet under bildet Bettan har publisert er det nå mange som deler frustrasjonen hennes. Blant annet kjendisstylist Jan Thomas.

– Akkurat her henger jeg meg på 100 prosent, hva skjer folkens? skriver han.

En annen kommenterer at det å kjøre rullestol i Oslo har blitt et mareritt.

«Etter to dager i Oslo med min sønn som er rullestolbruker, er jeg sjokkert og provosert 🙄Han måtte kjøre sikksakk mellom stengte fortau og henslengte sparkesykler 😢 I tillegg ble han flere ganger nesten nedrent, av folk på sparkesykler i all for høy fart – på fortauet!»

Nå mener Bettan at politikerne og bymiljøetaten må lage en regulering for syklene.

– Bysykkel fungerer veldig bra. Elsparkesyklene burde også settes inn i stativer når de parkeres. Biler får bot hvis de feilparkerer, hvorfor skal sparkesyklene bli parkert hvor som helst? sier hun til God Morgen Norge.

Morten Nordskag i MDG uttaler til God Morgen Norge at noe må gjøres.

– Vi er enige med kritikerne at dette er et problem regjeringen har skapt og samferdselsminister Hareide må snarest gi kommunene adgang til å regulere utleie av elsparkesykkel i større grad enn hva vi kan i dag, sier han.

Hva mener du om saken? Er du enig med Bettan? Bruk kommentarfeltet vårt på Facebook for å si din mening!

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com