in

«Bettans» hyllest fikk Trine Rein til å gråte: -Det sterkeste jeg har opplevd

Hver gang vi møtes rører igjen. 

Tv-programmet hvor forskjellige artister hyller hverandre er umåtelig populært og har skapt en rekke uforglemmelige coverversjoner de siste årene. Lørdag kveld var det duket for årets sesongs andre episode.

Og i kveld var det Trine Rein som skulle hylles.

Forrige lørdag var det folkekjære Elisabeth Andreassen som ble hyllet. Programmets høydepunkt da var utvilsomt låta hvor døtrene til «Bettan» deltok, og fikk gledestårene til å renne.

I kveld var det etter min mening nok en gang Elisabeth Andreassen som stjal showet, men denne gang på grunn av sangstemmen sin.

 

View this post on Instagram

 

Lørdag 19.01 er det min store dag i @tv2_hgvm – jeg gleder meg til å se denne fantastiske buketten av kollegaer og venner igjen, og til å få oppleve alle de fine, musikalske gavene de ga meg!💝💐🎶🙏🏼 @solheilo @bettan_official @petterkatastrofe @mariahaukaasmittet #larsbremnes #tommathisen

A post shared by Trine Rein Official (@trinerein) on

Rørt til tårer

Elisabeth Andreassen valgte å synge «When heroes are made» som Trine Rein skrev sammen med Lars Monsen. Og «Bettan» var utvilsomt den artisten som i kveld klarte å røre Trine Rein sterkest. Tårene rant og etter fremførelsen var Rein full av lovord om låta:

«Fy fader det var sterkt. Det er det sterkeste jeg har opplevd noensinne. Altså, noen som gjør en sånn låt til meg, det var helt rått. Alle de bildene jeg har av Lars og hundespannene og bikkjene som liksom kommer», sa en gråtkvalt Trine Rein til kamera.

Hør den rørende låta nedenfor og DEL den videre om du likte den! 

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Joel vil ha strengere straff for de som begår overgrep mot barn – forteller historien om 5 år gamle Karl

Sirkuselefantene ble skilt for 22 år siden, men husker hverandre umiddelbart i denne rørende gjenforeningen!