lørdag, juni 12, 2021

Bettina er mamma til tre lungesyke barn: – Dette er blodig alvor

Mest lest nå

«Overdrivelse, hysteri, skremselspropaganda…» Nei, det er blodig alvor! For noen handler dette faktisk om liv og død», skriver trebarnsmor Bettina Lindgren i et innlegg i Dagbladet. Og med det ber hun oss alle om å vise solidaritet og være et medmenneske i denne unntakstilstanden.

«Det er jo bare de gamle og syke som kan dø av det» skriver Bettina i Dagbladet.

«Jaha, er de gamle og syke mindre verdt? Trenger vi ikke å bry oss om dem? Så lenge det ikke rammer deg, spiller det ingen rolle hva som skjer med de rundt deg, eller?» skriver hun videre, og fortsetter:


«Du vil ikke droppe festen i Holmenkollen. Du vil ikke miste skiferien med familien eller helgeturen med venner. Du vil ikke gå glipp av den konserten. Du vil ikke la være å gå på den spinningtimen på treningssenteret. Du bare må ha en pose chips på butikken. Det er kjedelig å være hjemme, så du drar heller på hytta. En tur i skitrekket skader vel ikke? Du vil jo ikke sitte innestengt i to uker.»

Foto: privat

Måtte gjenopplives

Bettina forteller at hennes sønn ble gjenopplivet i 2012. Hun har helt mistet telling på hvor mange akutte ambulanseturer hun har hatt med barn som hiver etter pusten.

«Jeg vil ikke se mine barn på respirator. Sønnen min ble ikke gjenopplivet for at ditt behov for ostepop nå skal true livet hans!» skriver hun og fortsetter:

«For mine barn oppleves slike runder med sykdom som en kamp om livet og etter hvert som de har blitt eldre har de også forstått mer. Noen ganger får de fullstendig panikk. «Skal jeg dø nå, mamma?»

Ta ansvar!

Bettinas barn kan bli lagt inn på sykehuset kun på grunn av et helt uskyldige forkjølelsesvirus. De blir skikkelig dårlige av det som bare gir den vanlige mann i gata litt tett nese.

«På lik linje som at du vil tilbringe tid med din familie på årets skiferie, på kino, kjøpesenter eller hvor det måtte være, så vil vi gjerne tilbringe tid sammen også», skriver trebarnsmoren.

«Jeg vil ikke at din egoisme skal sette familien min i fare, men akkurat nå opplever vi at ignorante mennesker som deg (ja, du ja – som mener dette er hysteri og at karanteneregler ikke er så viktig!) er en større trussel mot oss, enn coronaviruset i seg selv.

Jeg vil at du begynner å ta ansvar for dine handlinger.

Vis solidaritet. Vær et medmenneske!»

LES OGSÅ: Tom Hanks er koronasmittet: Ta vare på hverandre

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook
.

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter