Forsiden Historier fra livet Beverly var en alkoholisert ung mor. Hun ble bare 36 år gammel....

Beverly var en alkoholisert ung mor. Hun ble bare 36 år gammel. Nå advarer kjæresten.

Beverly Pickorer var en alkoholisert ung mor. Hun ble bare 36 år gammel. Hun døde i august 2014 som følge av skrumplever. Beverly etterlot seg kjæreste og fire barn. I følge nettdoktor.no skyldes skrumplever som oftest leverbetennelse eller alkohol. Skrumplever vil si at store deler av leverens celler er blitt ødelagt, som igjen fører til at leveren ikke fungerer som den skal. Skrumplever er en av de hyppigste dødsårsaker i alderen 25 til 65 år i Europa.

Beverly begynte å misbruke alkohol i starten av 20 årene. Hun ble etterhvert en tung alkoholiker. På det meste kunne hun drikke 40 øl i døgnet. Beverly mast tennene, klarte ikke å snakke og tilbrakte flere år på pleiehjem. Da hun fylte 35 år ba hun om å bli sendt hjem for å kunne dø hjemme i armene til sin kjære. Det ble en tragisk slutt for den unge moren.

Reklame

Anthony Howard var Beverlys kjæreste. Han sto rakrygget ved hennes side helt til slutten. Beverly var avhengig av alkohol da de møttes. Anthony aksepterte det. Han forteller at Beverly ble alkoholiker som følge av dårlige relasjoner i fortiden. Han deler bilder av kjæresten sin for å advare andre mennesker om hvilke fatale følger misbruk av alkohol kan få.

Kroppen til Beverly ble sakte ødelagt av alkohol

alkohol misbruk
Foto og kilde: Mirror

Før Beverly døde gjennomførte Anthony et intervju med the mirror. Han fortalte om en alt annet en enkel tilværelse.

«Alkoholproblemet hennes er noe jeg har blitt vant til. Det første hun gjorde når hun sto opp var å finne en flaske. Jeg ble immun ovenfor det. For henne var det som å ta en kopp med te.»

Anthony hadde selv en kamp mot alkoholen på dette tidspunktet. Han skulle ønske alkoholikere fikk mer hjelp.

LES OGSÅ
Da Tony måtte flytte inn på pleiehjemmet måtte han etterlate katten sin hjemme. Men så fikk en snill nabo en plan

«Jeg vil ikke skylde alt dette på Beverly. Jeg hadde også et alkoholproblem. Vi gikk sammen på puben. Jeg mener regjeringen burde gjøre mer for å hjelpe alkoholikere. Det skulle blitt opprettet flere institusjoner med spesialisering på alkoholavhengighet. Her kunne alkoholikere blitt innlagt, rehabilitert og sendt frisk tilbake til samfunnet.

Jeg elsker Beverly. Hun er min verden. Vi er forlovet og venter bare på å gifte oss.» 

alkoholmisbruk
Foto og kilde: Mirror

Slik gikk det dessverre ikke. Beverly døde før paret rakk å gifte seg. Hun fikk heller ikke dra hjem for å leve der sine siste dager. Det ville blitt for dyrt for sykehuset å tilby pleie hjemme. Hennes siste måneder ble tilbragt i en sykehusseng. Blind, og uten evne til å snakke.

alkoholiker
Foto og kilde: Mirror

Marie er tanten til Beverly. Også hun ønsker nå å advare andre om hva som kan skje med dem som blir alkoholikere. Til closeronline sier hun:

«Beverly var en nydelig jente i oppveksten. Hun var en liten rebell i tenårene, men hun brydde seg alltid om familien sin. Å se på at hun drakk seg i hjel var hjerteskjærende. Hun lovte at hun skulle slutte å drikke. Beverly var for ung til å dø. Jeg ønsker å advare alle mot hvor farlig alkohol kan være.»

Beverly sin historie er bare tragisk. Men kanskje nettopp hennes historie kan hjelpe noen andre som er på vei mot stupet? Det er aldri for sent å snu! Del gjerne Beverlys historie for å sette fokus på faren ved å misbruke alkohol.

SE OGSÅ:

Mest lest nå

Anne Grete Preus er død etter en tid med sykdom

Anne Grete Preus med den spesielle stemmen og de varme tekstene, døde i natt. Hun ble bare 62 år gammel. Anne Grete ble først syk...

Politiet advarer: Ikke svar hvis du blir oppringt fra 112

Mange har den siste tiden opplevd å bli ringt opp fra nummeret 112, politiets eget nødnummer. Nå går politiet ut og advarer mot å...

Politiet refser fulle tenåringsforeldre – Har man valgt å få barn, følger det noen forpliktelser med

Politiet opplever ofte at når de plukker opp fulle ungdommer helt ned i 15-årsalderen, så kan ikke foreldrene hente barna sine fordi de enten...

Linn Skåber med klar oppfordring til foreldre: La barna kjede seg

Linn Skåber (49) er sjeleglad for at hun selv kjedet seg masse i oppveksten. Hun mener det er årsaken til at hun er så...

Trygg trafikk: Ikke kjør barna til skolen

Skolen er i gang etter ferien og mange barn ferdes langs veiene. Kjører du barnet ditt til skolen for å sikre at barnet kommet...

Populært på Sosialnytt nå

Historier fra livet

MER POPULÆRT