Beverly var en alkoholisert ung mor. Hun ble bare 36 år gammel. Nå advarer kjæresten.

4262

Beverly Pickorer var en alkoholisert ung mor. Hun ble bare 36 år gammel. Hun døde i august 2014 som følge av skrumplever. Beverly etterlot seg kjæreste og fire barn. I følge nettdoktor.no skyldes skrumplever som oftest leverbetennelse eller alkohol. Skrumplever vil si at store deler av leverens celler er blitt ødelagt, som igjen fører til at leveren ikke fungerer som den skal. Skrumplever er en av de hyppigste dødsårsaker i alderen 25 til 65 år i Europa.

Beverly begynte å misbruke alkohol i starten av 20 årene. Hun ble etterhvert en tung alkoholiker. På det meste kunne hun drikke 40 øl i døgnet. Beverly mast tennene, klarte ikke å snakke og tilbrakte flere år på pleiehjem. Da hun fylte 35 år ba hun om å bli sendt hjem for å kunne dø hjemme i armene til sin kjære. Det ble en tragisk slutt for den unge moren.

Anthony Howard var Beverlys kjæreste. Han sto rakrygget ved hennes side helt til slutten. Beverly var avhengig av alkohol da de møttes. Anthony aksepterte det. Han forteller at Beverly ble alkoholiker som følge av dårlige relasjoner i fortiden. Han deler bilder av kjæresten sin for å advare andre mennesker om hvilke fatale følger misbruk av alkohol kan få.

Kroppen til Beverly ble sakte ødelagt av alkohol

alkohol misbruk
Foto og kilde: Mirror

Før Beverly døde gjennomførte Anthony et intervju med the mirror. Han fortalte om en alt annet en enkel tilværelse.

«Alkoholproblemet hennes er noe jeg har blitt vant til. Det første hun gjorde når hun sto opp var å finne en flaske. Jeg ble immun ovenfor det. For henne var det som å ta en kopp med te.»

Anthony hadde selv en kamp mot alkoholen på dette tidspunktet. Han skulle ønske alkoholikere fikk mer hjelp.

«Jeg vil ikke skylde alt dette på Beverly. Jeg hadde også et alkoholproblem. Vi gikk sammen på puben. Jeg mener regjeringen burde gjøre mer for å hjelpe alkoholikere. Det skulle blitt opprettet flere institusjoner med spesialisering på alkoholavhengighet. Her kunne alkoholikere blitt innlagt, rehabilitert og sendt frisk tilbake til samfunnet.

Jeg elsker Beverly. Hun er min verden. Vi er forlovet og venter bare på å gifte oss.» 

alkoholmisbruk
Foto og kilde: Mirror

Slik gikk det dessverre ikke. Beverly døde før paret rakk å gifte seg. Hun fikk heller ikke dra hjem for å leve der sine siste dager. Det ville blitt for dyrt for sykehuset å tilby pleie hjemme. Hennes siste måneder ble tilbragt i en sykehusseng. Blind, og uten evne til å snakke.

alkoholiker
Foto og kilde: Mirror

Marie er tanten til Beverly. Også hun ønsker nå å advare andre om hva som kan skje med dem som blir alkoholikere. Til closeronline sier hun:

«Beverly var en nydelig jente i oppveksten. Hun var en liten rebell i tenårene, men hun brydde seg alltid om familien sin. Å se på at hun drakk seg i hjel var hjerteskjærende. Hun lovte at hun skulle slutte å drikke. Beverly var for ung til å dø. Jeg ønsker å advare alle mot hvor farlig alkohol kan være.»

Beverly sin historie er bare tragisk. Men kanskje nettopp hennes historie kan hjelpe noen andre som er på vei mot stupet? Det er aldri for sent å snu! Del gjerne Beverlys historie for å sette fokus på faren ved å misbruke alkohol.

SISTE NYTT