torsdag, februar 27, 2020
Historier fra livet Bianca måtte kjøre i 20 minutter med en enorm...

Bianca måtte kjøre i 20 minutter med en enorm edderkopp i taket!

-

Er du en av de mange som ikke liker edderkopper? Da skjønner du frykten Bianca Merrick sitter igjen med etter denne opplevelsen.

Hun fikk seg nemlig en meget uhyggelig overraskelse da hun var ute å kjørte en kveld. En åttebeinet blindpassasjer dukket plutselig opp i bilen, skriver Metro.

«Jeg fornemmet noe i øyekroken mens jeg kjørte», forteller Bianca. Da hun kikket opp så hun en enorm edderkopp over hodet hennes.

Bianca som er fra Australia er vant til edderkopper, men da hun så denne fikk hun helt panikk og hun hadde ikke hadde mulighet til å stoppe bilen. Hun var tvunget til å kjøre videre med edderkoppen like over hodet hennes.

Hun filmet et lite klipp som hun siden har lagt ut på YouTube. I hele 20 minutter måtte hun kjøre med den ubudne gjesten over hodet sitt. Da hun kom hjem fløy hun ut av bilen og låste den. Dagen etter hadde hun fått hjelp til å fjerne den, men da var edderkoppen sporløst forsvunnet og Bianca ble beroliget med at den nok hadde kommet seg ut allikevel.

Men da hun senere på dagen satt seg i bilen for å kjøre, skjedde det igjen. Edderkoppen sto plutselig i taket. «Jeg kan ikke fatte at det skjedde to ganger. Jeg var helt sikker på at den ikke var i bilen lenger», forklarer en fremdeles skremt Bianca. «Den kravlet mot meg enda en gang, den hadde virkelig lange ben og var hårete. Jeg ble kvalm og tenkte at hvis den sitter seg på meg, da dør jeg, forteller hun videre».

Etter møtene med edderkoppen har ikke Bianca lyst til å kjøre bilen sin lenger. «Jeg er redd den har etterlatt seg et rede», sier hun. Jeg vurderer å selge bilen.

Se den spesielle videoen under – hvis du tør!

Neste artikkelNeste
Scroll ned

Krydderurten koriander – elsk eller hat?

Koriander er en aromatisk krydderurt der både bladene og frøene kan brukes som krydder. Den er svært smaksrik og brukes spesielt mye i sør-østasiatiske...

Nå har Koronaviruset nådd Norge – dette må du passe på

Nå har Koronaviruset nådd Norge. En kvinne i Tromsø er smittet. Det er Folkehelseinstituttet og Tromsø kommune som onsdag kveld melder dette. Folkehelseinstituttet (FHI) holdt...

Familien ble nødt til henge opp en lapp for å forklare hvorfor hunden alltid sitter på taket

Naboer og forbipasserende har sperret opp øynene når de har gått forbi et spesielt hus i byen Austin, som ligger i den amerikanske staten...