Forsiden Historier fra livet Bianca måtte kjøre i 20 minutter med en enorm edderkopp i taket!

Bianca måtte kjøre i 20 minutter med en enorm edderkopp i taket!

Er du en av de mange som ikke liker edderkopper? Da skjønner du frykten Bianca Merrick sitter igjen med etter denne opplevelsen.

Hun fikk seg nemlig en meget uhyggelig overraskelse da hun var ute å kjørte en kveld. En åttebeinet blindpassasjer dukket plutselig opp i bilen, skriver Metro.

«Jeg fornemmet noe i øyekroken mens jeg kjørte», forteller Bianca. Da hun kikket opp så hun en enorm edderkopp over hodet hennes.

Bianca som er fra Australia er vant til edderkopper, men da hun så denne fikk hun helt panikk og hun hadde ikke hadde mulighet til å stoppe bilen. Hun var tvunget til å kjøre videre med edderkoppen like over hodet hennes.

Hun filmet et lite klipp som hun siden har lagt ut på YouTube. I hele 20 minutter måtte hun kjøre med den ubudne gjesten over hodet sitt. Da hun kom hjem fløy hun ut av bilen og låste den. Dagen etter hadde hun fått hjelp til å fjerne den, men da var edderkoppen sporløst forsvunnet og Bianca ble beroliget med at den nok hadde kommet seg ut allikevel.

LES OGSÅ
12-åring lager tversoversløyfer til hjemløse hunder, så de skal se bra ut og bli adoptert
LES OGSÅ
Søsknene hjemsøktes av den blonde babyen. 70 år senere fant de ut hvem hun var

Men da hun senere på dagen satt seg i bilen for å kjøre, skjedde det igjen. Edderkoppen sto plutselig i taket. «Jeg kan ikke fatte at det skjedde to ganger. Jeg var helt sikker på at den ikke var i bilen lenger», forklarer en fremdeles skremt Bianca. «Den kravlet mot meg enda en gang, den hadde virkelig lange ben og var hårete. Jeg ble kvalm og tenkte at hvis den sitter seg på meg, da dør jeg, forteller hun videre».

Etter møtene med edderkoppen har ikke Bianca lyst til å kjøre bilen sin lenger. «Jeg er redd den har etterlatt seg et rede», sier hun. Jeg vurderer å selge bilen.

Se den spesielle videoen under – hvis du tør!

Christine Ertesvåg
Christine har skrevet artikler for Sosialnytt siden 2016. Skribent som er utdannet lærer og som alltid er på utkikk etter engasjerende historiene.

SE OGSÅ:

Mest lest nå

Moren sendte sin 7 år gamle autistiske sønn alene på flyet. Så fikk hun en overraskende melding fra sønnens sidemann

Syv år gamle Landon Bjornson skulle fly alene for første gang for å besøke faren sin. Moren sendte med en lapp til sidemannen. Svaret...

Hun ble kalt verdens vakreste som tiåring. Se hvordan hun ser ut som 17-åring

17 år gamle Thylane Blondeau er ikke som andre 17 åringer. Hun er nemlig både modell og filmskuespillerinne, og hun er smellvakker. Den franske jenta...

Turister utfordrer skjebnen – henger med strak arm fra kanten av Preikestolen

Hvor ofte hører vi ikke om turister i Norge som kommer ut for ulykker, ofte fordi man ikke har tatt gode nok forholdsregler, eller...

Kvinnen blir snytt for en parkeringsplass – da tar hun den perfekte hevn!

Du kjenner vel igjen følelsen av å lete rundt etter en parkeringsplass. Ingenting i sikte. Men så plutselig; der ser du en ledig plass. I...

Supertriks – Derfor skal du spraye eddik rundt vinduene

Sommeren er over oss for fullt og med sommer og varme kommer også diverse småkryp inn i hjemmene våre. Det er varmt ute, og hva...

Populært på Sosialnytt nå

Historier fra livet