søndag, april 18, 2021

Joe Bidens hund har bitt enda en ansatt i Det hvite hus

Mest lest nå

President Joe Bidens hund, den tre år gamle schæferen Major, har nå bitt to sikkerhetsvakter ved Det hvite hus.

Den ferskeste bitehendelsen fant sted kun dager etter at Major hadde returnert fra kurset han dro på etter at han tidligere i mars bet en annen sikkerhetsvakt. Dette melder CNN ifølge Dagbladet.

Joe Bidens to schæferhunder ble sendt hjem til Delaware etter den første «bitehendelsen», som er måten Det hvite hus omtalte saken på. 


Dagbladet skriver at Major viser en viss tilbakeholdenhet overfor sikkerhetsvaktene i Det hvite hus. Han skal både ha hoppet, bjeffet og gjort utfall mot personell og vakter.

I et intervju med ABC News tidligere denne måneden fortalte presidenten ifølge avisen at han hadde sendt Major på kurs. Og han fortalte også hvorfor Major reagerer som han gjør.

– Runder du et hjørne og det er to personer der du ikke kjenner, da blir Major beskyttende, sa Biden.

– Han er en fin hund. 85 prosent av de ansatte her elsker ham, fortsatte Biden.

Nå har altså Major nok en gang vært involvert i biting. Hendelsen fant sted mandag da han gikk tur med Jill Biden utenfor presidentboligen.

Jill Bidens pressetalsperson, Michael LaRosa, bekrefter hendelsen. Den ansatte skal av forsiktighetshensyn ha blitt sett på av medisinsk personell før han returnerte til arbeidet sitt.

Major er en tre år gammel adoptivhund, og ble hentet til Biden-familien høsten 2018.

Mange presidenter har hatt kjæledyr, og disse er naturligvis et populært innslag i amerikanske medier. Major er imidlertid den første omplasseringshunden som kommer fra et dyrehjem som har flyttet inn i Det hvite hus.

Biden-familiens andre hund er den 13 år schæferhunden Champ, som tidligere var i søkelyset etter at den konservative tv-kanalen Newsmax ertet på seg internett etter at nyhetsanker Greg Kelly påsto den 13 år gamle hunden så ut som han kom fra søppelplassen. Folk ble rasende over at nyhetsankeret mobbet en gammel hund fordi den ser gammel ut.

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter