Hjem Kjendisnytt Bilal Saab vant «71 grader nord» – Dette sier han om premien

Bilal Saab vant «71 grader nord» – Dette sier han om premien

I en fengslende finale på torsdag kveld, ble Bilal Saab (24) utropt til vinner av realityserien «71 grader nord – Norges tøffeste kjendis». Med denne seieren, har Saab nå to imponerende titler i beltet: «Norges ultimate entertainer» og «Norges tøffeste kjendis».


I et intervju med VG forteller Saab som den enorme gleden:

– Det har vært utrolig artig. Jeg koste meg så mye på turen. Jeg har snakket om at dette kom til å bli tidenes råeste ferie, og jeg hadde helt rett.

Saab konkurrerte mot tidligere langrennsløper Niklas Dyrhaug (36) og freestylekjører Johanne Killi (26) i den krevende konkurransen. Om sitt mål i serien, sier Saab:

– Før jeg gikk inn i 71, sa jeg til mine nærmeste at jeg i hvert fall skal gå til jeg knekker, om jeg ikke vinner. Målet var å vinne hele veien, men at det skulle gå hele veien, det hadde jeg ikke forventet.

Et av de mest utfordrende øyeblikkene for Saab var turen til fjellet Lodalskåpa, som rager 2082 meter over havet.

– Det var faen ikke noe å kødd med. Det var skikkelig greier, sier han til VG om opplevelsen. Han beskrev også en hendelse hvor han fikk feil sko, som førte til smerte i føttene, og en klatreutfordring som var «nesten ugreit.»


Saab delte også sin takknemlighet for å ha fått delta i programmet.

– Folkene som var med gjorde den opplevelsen til en veldig kul tur. Produksjonen, sikkerhetsteamet, hele greia. Det har vært en opplevelse for livet.

I et innlegg på Instagram skriver Bilal:

– FOR EN OPPLEVELSE🙏🏼🏆
Det å stå dær, midt i seiersøyeblikket, va helt surrealistisk. Det eventyret hær har vært fylt med utfordringer, opplevelsa, gleda og venna for livet! Tusen takk til de nydelige folkan som har vært med å gjøre turen så bra, både deltakera, produksjon og sikkerhetsteamet og ikke minst tusen takk til alle dokker som har heia på mæ og fulgt med på alle de råe opplevelsan vi har fått være med på!🙏🏼 Æ e evig takknemlig! TAKK – for tidenes tur🔥

Så hva med premien?

Med seieren følger en premie – en Toyota bZ4X, men Saab har ennå ikke bestemt hva han skal gjøre med bilen.

– Det blir spennende å se, jeg har ikke helt bestemt meg, men jeg trenger egentlig ikke bil. Jeg er veldig fornøyd med den jeg har. Det er jo en flott bil, men man må jo betale noen kroner for å få den ut, sier han til Dagbladet.

Vi gratulerer Bilal så mye med seieren! Vel fortjent! Du må gjerne trykke på deleknappen og sende dine gratulasjoner du også!

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com