onsdag, juni 3, 2020

Bildene av gutten som trøster sin livredde hund under uværet rører tusener

Mest lest nå

Landingen til norsk luftambulanse går verden rundt

Landingen til den norske luftambulansen får medieomtale over hele verden.  For noen år siden ble det publisert en video på Youtube som viser hvordan en...

Lyn og torden kan være veldig foruroligende for dyr fordi de ikke forstår hvor lyden kommer fra eller hva som er årsaken til den høye lyden

Dersom du har hund eller katt, har du sannsynligvis sett dem løpe for å gjemme seg når torden braker utenfra. På nyttårsaften er det ville tilstander for mange hundeeiere. De stakkars dyrene vet ikke hva som foregår og er livredde.

Dette er historien om en liten gutt som visste nøyaktig hva han skulle gjøre for å få sin firbeinte bestevenn til å føle seg trygg. I en hjertevarm video lastet opp til Twitter ser vi en Golden retriever som gjemmer seg på familiens vaskerom. Et skikkelig uvær herjer utenfor, og den stakkars hunden er livredd. Heldigvis er det en liten superhelt til stede for å ta seg av ham.


Foto: Twitter

Gutten forsøker å berolige hunden med å ligge seg ved siden av han og klemme på han. Det varmer helt inn til hjerteroten å se hvordan den lille gutten viser omsorg for vennen sin.

Dette viser at denne gutten er oppvokst i et kjærlig hjem. Vi trenger mer kjærlighet og medfølelse i denne verden, skriver en seer på Twitter.

Alle trenger en skulder å lene seg på fra tid til annen – også våre firbeinte venner. Den skjønne gutten og hunden må ha et veldig fint forhold til hverandre og det er tydelig at de har et spesielt bånd.

I videoen under kan du se den fantastiske interaksjonen mellom gutten og hunden. Flere tusen har latt seg røre av det nære forholdet, og har delt videoen videre.

Del gjerne artikkelen for å spre kjærligheten videre.

129,780FansLik
1,366FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter