Hjem Kjendisnytt Bildene av Helene Spilling og Martin Ødegaard som får nettet til å koke

Bildene av Helene Spilling og Martin Ødegaard som får nettet til å koke

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Helene Spilling (28) og Martin Ødegaard (25) har raskt blitt et av Norges mest omtalte par. Proffdanseren Spilling, kjent fra «Skal vi danse», og fotballstjernen Ødegaard fra Arsenal, har delt flere glimt av sitt privatliv som får fansen til å juble.

Paret bekreftet forholdet I begynnelsen av juni i fjor. Siden den gang har de delt flere bilder sammen på sosiale medier, noe som viser at de har det veldig bra sammen. Observante fans har lagt merke til at Ødegaard har tatovert «Blir nok bare deg og meg» på høyre arm, noe VG meldte først om.

View this post on Instagram

A post shared by Martin Ødegaard (@odegaard.98)

Ødegaard: Livet er bedre

Arsenal-stjernen snakket åpent om forholdet til Spilling i NRK-serien «Drømmen om EM». Ødegaard uttrykte hvor mye bedre livet hans har blitt etter at han begynte å dele det med Spilling. Han roste henne for å være en støtte gjennom både gode og dårlige tider.

– Jeg føler livet har blitt noen hakk bedre, så det er deilig det, å ha noen man deler alt som skjer med, sa Ødegaard. Han understreket at det er positivt å ha noen som kjenner ham godt.

Spillings støtte på tribunen

Helene Spilling viser ofte sin støtte til Ødegaard under hans kamper. Tidligere i sesongen, da Ødegaard ble banens beste i en 5-0-seier over Chelsea, var Spilling på plass på tribunen. Hun bar en tilpasset Arsenal-drakt med Ødegaards navn på ryggen, hvor 8-tallet var lagt sideveis for å symbolisere «uendelig». Bildet av henne gikk viralt på sosiale medier.

Etter Arsenals siste kamp for sesongen, som endte med seier mot Everton, stjal de norske kjendisene showet. Flere videoer av Spilling og Ødegaard etter kampen har gått sin rundgang på sosiale medier. I videoene ser man Spilling som fotograf og støtte for Ødegaard, etter at det ble klart at Arsenal ikke vant ligagullet.

Og bildene de to publiserer på nettet får enorm med oppmerksomhet.

Dette bildet har for eksempel fått over 80.000 likerklikk på Instagram. Vi snakker vel kanskje fort Norges meste kjente par internasjonalt her?

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com