Hjem Historier fra livet Bildene til den 74 år gammel kvinnen tar av: «Jeg har på meg det jeg vil»

Bildene til den 74 år gammel kvinnen tar av: «Jeg har på meg det jeg vil»

Den 74-år gamle kvinnen nærmer seg 500.000 følgere på Instagram.

Dessverre har andres dømmekraft ofte en sterk innflytelse på oss. Vi kan vel alle kjenner på følelsen av å vurdere og tenke over hvordan andre vil respondere på måten vi kler oss på. Eller hvordan vi ser ut.

En 74-år gammel kvinne har tiltrukket seg mye oppmerksomhet for å gi totalt blaffen i hva andre mener om klesvalg i forhold til alderen hennes.

Colleen Heidemann er 74 år gammel. Denne livlige kvinnen har nesten 500.000 følgere på Instagram, og det som har gjort henne så populær er bildene og videoene som viser henne når hun har på seg og snakker om klærne sine.

Livsfilosofien til kvinnen er enkel i teorien, men kanskje ikke så enkel å gjennomføre?

«Ikke la andre definere deg. Vi er sterke og unike, vi er ikke usynlige. Jeg kler alderen min akkurat som jeg vil og etter hvordan jeg føler meg.»

Den pensjonerte tidligere flyvertinnen startet faktisk karrieren som modell i en alder av 70 år! Men hva tenker de som ser henne vise frem store deler av kroppen uten å skamme seg over det?

Selv om det er mange nettroll som håner henne er det i hovedsak mennesker som lar seg inspirere av valgene hennes som kommenterer på bildene.

74-åringen er nå registrert hos toppmodell- og talentbyrået NEXT Management, som tidligere har signert kjendiser som Alexa Chung, Dua Lipa og Billie Eilish. Colleen har blitt en sterk talsperson for å fremme muligheter for eldre kvinner.

Denne kvinnen inspirerer mange med måten hun fremhever det grå håret og rynkene.

Hun begynte som modell da hun var 69 år gammel

«Jeg nekter å la andre definere hva som er skjønnhet»

Hun sier: «Jeg brenner for å se eldre kvinner kaste seg ut i ledende roller utenfor det tradisjonelle, stereotype bestemorbildet. Jeg vil at hun skal ses og bli trodd som en fantastisk sterk, umåtelig intelligent, verdslig, dyktig person, som lever livet innenfor sin egen virkelighet.»

Heidemann innrømmer at hun i dag tenker enda mer enn da hun var yngre, på tingene hun putter inn i kroppen. Måltidene hennes baserer seg på grønnsaker, rå eller grillet. Hun spiser veldig lite kjøtt, hovedsakelig kylling og storfekjøtt, men det skjer bare noen få ganger i løpet av året.

Samtidig er hun svært opptatt av fysisk aktivitet og trening.

Hun sier: «Jeg tror oppriktig at fysisk og mental stimulering er en nødvendighet for å oppnå et bedre liv. Et liv som kan gi så mye mer personlig frihet, verdighet, stolthet og selvtillit!»

LES OGSÅ: Olaug Bollestad om presset: Jeg kler meg akkurat som jeg vil – og veier det jeg vil!

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com