Forsiden Kjendisnytt Bilder av tynn og blek Johnny Depp gjør fansen bekymret. Nå spekuleres...

Bilder av tynn og blek Johnny Depp gjør fansen bekymret. Nå spekuleres det i årsaken

At Johnny Depp har et fantastisk talent som skuespiller er det ingen tvil om. En lang rekke kassasuksesser bærer hans navn på rollelisten, han har sin egen stjerne på Hollywood Walk of Fame, og han har vunnet en serie med priser for sine prestasjoner på lerretet.

Men visste du at han også er en habil musiker? Det er han faktisk, og han både spiller gitar og synger, og har vært innom flere band gjennom årene. For tiden er det bandet Hollywood Vampires det hele dreier seg om, et band hvor Depp spiller sammen med ingen ringere enn Alice Cooper og Aerosmith-gitaristen Joe Perry. Hardcore rock’n’roll, der altså.

Bandet er for tiden på turne i Russland, hvor de holder flere konserter. Blant annet i Sankt Petersburg, og det er i den forbindelse det er dukket opp en del bilder som gjør at tilhengere verden over lurer på om alt står bra til med helten deres.

På flere av de selfiene Depp har vært med på, ser han nemlig ikke ut som han pleier. Han ser direkte syk ut, og fansen spekulerer i hvorvidt piraten er i ferd med å legge til kai.

LES OGSÅ
Paralympics-utøver Birgit Skarstein kommer med skarp kritikk mot sommerkroppen
LES OGSÅ
Lene Elise Bergum avslører den hemmelige kjæresten sin

«Jeg synes han ser syk ut», skriver en i kommentarfeltet, mens andre igjen er mer optimistiske og håper utseende har forbindelse med en rolle i en ny film.

Man ser tydelig at Depp virker tynnere enn ellers, og både håret og det karakteristiske skjegget er borte. Noe som gjør at mange spekulerer i om Depp enten er syk, eller forbereder seg til en ny filmrolle.

Depp selv har ingen kommentar, og ingen i hans nærmeste krets vil hverken avkrefte eller bekrefte at noe er i veien med superstjernen.

Hva tror du? Er superstjernen Johnny Depp bare i ferd med å forberede seg til en ny rolle, eller tror du han kan være syk uten å ville fortelle noen om det? Vi vet ikke, men håper selvfølgelig det ligger en naturlig forklaring bak det hele. Del hvis du er enig.

Dan Åsen Hansen
Dan har skrevet artikler for Sosialnytt siden 2017. Skribent med lang erfaring innenfor faget. Jobber også som pressefotograf.

SE OGSÅ:

Mest lest nå

Moren sendte sin 7 år gamle autistiske sønn alene på flyet. Så fikk hun en overraskende melding fra sønnens sidemann

Syv år gamle Landon Bjornson skulle fly alene for første gang for å besøke faren sin. Moren sendte med en lapp til sidemannen. Svaret...

Hun ble kalt verdens vakreste som tiåring. Se hvordan hun ser ut som 17-åring

17 år gamle Thylane Blondeau er ikke som andre 17 åringer. Hun er nemlig både modell og filmskuespillerinne, og hun er smellvakker. Den franske jenta...

Turister utfordrer skjebnen – henger med strak arm fra kanten av Preikestolen

Hvor ofte hører vi ikke om turister i Norge som kommer ut for ulykker, ofte fordi man ikke har tatt gode nok forholdsregler, eller...

Kvinnen blir snytt for en parkeringsplass – da tar hun den perfekte hevn!

Du kjenner vel igjen følelsen av å lete rundt etter en parkeringsplass. Ingenting i sikte. Men så plutselig; der ser du en ledig plass. I...

Supertriks – Derfor skal du spraye eddik rundt vinduene

Sommeren er over oss for fullt og med sommer og varme kommer også diverse småkryp inn i hjemmene våre. Det er varmt ute, og hva...

Populært på Sosialnytt nå

Historier fra livet