At Johnny Depp har et fantastisk talent som skuespiller er det ingen tvil om. En lang rekke kassasuksesser bærer hans navn på rollelisten, han har sin egen stjerne på Hollywood Walk of Fame, og han har vunnet en serie med priser for sine prestasjoner på lerretet.

Men visste du at han også er en habil musiker? Det er han faktisk, og han både spiller gitar og synger, og har vært innom flere band gjennom årene. For tiden er det bandet Hollywood Vampires det hele dreier seg om, et band hvor Depp spiller sammen med ingen ringere enn Alice Cooper og Aerosmith-gitaristen Joe Perry. Hardcore rock’n’roll, der altså.

Bandet er for tiden på turne i Russland, hvor de holder flere konserter. Blant annet i Sankt Petersburg, og det er i den forbindelse det er dukket opp en del bilder som gjør at tilhengere verden over lurer på om alt står bra til med helten deres.

På flere av de selfiene Depp har vært med på, ser han nemlig ikke ut som han pleier. Han ser direkte syk ut, og fansen spekulerer i hvorvidt piraten er i ferd med å legge til kai.

«Jeg synes han ser syk ut», skriver en i kommentarfeltet, mens andre igjen er mer optimistiske og håper utseende har forbindelse med en rolle i en ny film.

Man ser tydelig at Depp virker tynnere enn ellers, og både håret og det karakteristiske skjegget er borte. Noe som gjør at mange spekulerer i om Depp enten er syk, eller forbereder seg til en ny filmrolle.

Depp selv har ingen kommentar, og ingen i hans nærmeste krets vil hverken avkrefte eller bekrefte at noe er i veien med superstjernen.

Hva tror du? Er superstjernen Johnny Depp bare i ferd med å forberede seg til en ny rolle, eller tror du han kan være syk uten å ville fortelle noen om det? Vi vet ikke, men håper selvfølgelig det ligger en naturlig forklaring bak det hele. Del hvis du er enig.