Hjem Hjernetrim Bildet av datteren i parken gjorde folk urolige – Ser du den skjulte detaljen?

Bildet av datteren i parken gjorde folk urolige – Ser du den skjulte detaljen?

En mor tok et tilsynelatende uskyldig bilde av datteren sin i parken og lastet det opp på Facebook. Reaksjonene lot ikke vente på seg, og bildet ble raskt et hett samtaleemne på sosiale medier.

Hva er det med bena hennes!?

Ved første øyekast ser det ut som om jenta har uvanlig tynne ben, nesten som tannpirkere. Dette førte til at mange ble bekymret for barnets helse. Kommentarene strømmet inn, og folk uttrykte stor bekymring for den lille jenta.

jente med popcorn
Foto: Facebook

Bildet ble delt over 250,000 ganger på Facebook og genererte mer enn 37,000 kommentarer. Folk var raske med å uttrykke sin bekymring og spekulere i årsakene til jentas tilstand.

En liten detalj som forklarer alt

Det som ved første øyekast ser ut som tynne, underernærte ben, er faktisk en optisk illusjon. En nærmere titt avslører at jenta holder en pose med popcorn foran seg. Denne posen skaper illusjonen av at bena hennes er ekstremt tynne.

jente med popcorn
Foto: Facebook

Når man ser nøye etter, blir det klart at jenta faktisk holder en popcornpose foran magen. Dette skaper inntrykket av tynne ben, men i virkeligheten er alt helt normalt. Vi har sirklet rundt posen i bildet for å gjøre det lettere å se.

Bildet, som først virket alarmerende, viser seg å være en uskyldig optisk illusjon.

Dette bildet minner oss om at vi noen ganger må se nærmere på ting før vi trekker konklusjoner. Optiske illusjoner kan lure oss alle, men ofte er situasjonen mye mer uskyldig enn vi først tror.

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com