torsdag, februar 27, 2020
Inspirerende Bildet av den fire år gamle jenta i rullestol...

Bildet av den fire år gamle jenta i rullestol går viralt. Kan du se hvorfor?

-

Fire år gamle Maren Anderson sitter i rullestol. Det har hun gjort hele livet. En dag var Maren ute og handlet med foreldrene sine, da hun oppdaget en noe spesiell reklameplakat.

Maren og hennes mamma, Carolyn Anderson, var ute og handlet på parfymeriet Ulta Beauty i Leesburg, da Maren kom over en reklameplakat i vinduet. På plakaten, var det bilde av modellen Steph Aiello. Steph sitter også i rullestol.

Stirret på plakaten

Maren stoppet opp, og ble sittende og stirre på plakaten. Hun kunne nesten ikke tro sine egne øyne. Moren hennes, tok opp mobilkamera og foreviget øyeblikket. Hun la bildet ut på Facebook med en liten tekst til:

«Vel, Ulta, dere fikk virkelig jenta mi til å stoppe opp i ettermiddag. Det var helt magisk å se henne stoppe opp, snu seg og stirre på denne plakaten. Så takk.»

Rørte ved hjertestrengene

Maren har en sykdom som skyldes en gen-mutasjon. Hun kan ikke gå, og hun har ikke mye språk. Hun snakker bare i korte setninger.

«Det var som om jeg kunne se hvordan hun følte seg hjemme i denne verden, akkurat slik som alle andre mennesker gjør», sier Marens mamma til NBC Washington.

«Og det rørte virkelig ved hjertestrengene mine», sier hun videre.

Marens pappa, Tim Anderson, er helt enig.

«Det er ganske fantastiske å se, og det er fantastisk å lese alle kommentarene vi har fått», sier han.

Får møte modellen

En talsperson fra parfymeriet Ulta Beauty, syns det er flott at Maren likte plakaten deres.

«Vi elsker at denne familien delte dette fantastiske øyeblikket og vi blir rørt av å se Maren som ser på plakaten i vinduet vårt, det gjør oss utrolig stolt», sier hun.

«Vi blir enda mer inspirert til å fortsette å promotere fantastiske folk som hjelper oss med å forme hvordan verden ser skjønnhet», sier hun videre.

Modellen Steph Aiello vil gjerne møte Maren, og de har allerede avtalt å gå på shopping sammen en dag.

Neste artikkelNeste
Scroll ned

Smittevernekspert advarer i forbindelse med koronaviruset: ikke dra på reise nå

Koronaviruset har spredd seg over hele verden.  Nå advarer smittevernekspert Johan Giesecke mot at man ikke bør dra utenlands akkurat nå. Til Svenska Dagbladet sier...

Når barn klipper seg selv – se de hysterisk morsomme bildene i denne serien

Vi har vel alle hørt uttrykket om å ta skjeen i egen hånd? Vel, her kommer et lite knippe barn som gjorde nesten nettopp...

Plages du av fiselukt? Nå kan du kjøpe undertøy og puter som skjuler det for deg

Ja, du leste faktisk helt riktig. Et engelsk firma har nå oppfunnet puter og undertøy som fjerner lukten av fis - enten den er...