lørdag, juni 6, 2020

Bildet av den hjemløse mannen og hunden hans går viralt

Mest lest nå

Det er den spanske Instagram-brukeren Fer Ariza som har postet det nydelige bildet av den hjemløse mannen og hunden på profilen sin.

Flere tusen har likt bildet og kommentert. Det er ingen som vet hvem verken mannen eller hunden er. Men at de finner trøst og trygghet i hverandre, er det ingen tvil om.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Fer Ariza (@ferarizaoficial)


Gatekatten Bob

Vi får stadig høre historier der hjemløse finner trøst, og av og til redning i dyr. Den mest kjente historien er kanskje James Bowen og katten hans Bob. Deres historie har resultert både i boken «En gatekatt ved navn Bob», og en film med sammen navn.

James Bowen er rusmisbrukeren som bor på gata og livnærer seg av å spille gitar. Men så får han hjelp av en sosionom som skaffer han metadonbehandling og en leilighet. Så dukker gatekatten Bob opp. De utvikler et helt spesielt vennskap, og James er nødt til å ta tak i livet sitt og få skikk på seg selv, slik at han kan ta vare på Bob.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Street Cat Bob (@streetcatnamedbob)

Kunne ikke leve uten hunden

Vi har også tidligere skrevet om hjemløse Jay Mitchell som risikerte livet sitt for å redde hunden.

Da Jays kone døde av kreft, brukte Jay alle pengene han hadde igjen på begravelsen. Dermed mistet han huset sitt, og måtte bo i bilen. Med på flyttelasset, var den ti år gamle hunden Hero.

Men det var en kald vinter, og Jay gjorde så godt han kunne for å holde hunden varm. Etter en stund, merket Jay at hunden ble dårligere. Han vurderte å levere Hero til et dyrehjem, så han slapp å fryse mer. Men Hero var den eneste Jay hadde igjen, og Jay kunne ikke se for seg et liv adskilt fra hunden sin.

Fikk leilighet

Jay fikk alvorlige frostskader, og måtte legges inn på sykehuset. På sykehuset var ikke Hero velkommen. Jay orket ikke tanken på at Hero var ute i kulden alene, så han trosset legene, og forlot sykehuset for å passe på Hero.

Heldigvis ordnet det seg for Jay og Hero, da noen startet en innsamling for dem, slik at de fikk et sted å bo.

Hvordan det går med den hjemløse mannen på bildet, vites ikke. Men han har i hvert fall en bestevenn å dele sorger og gleder med.

SE OGSÅ: Nydelig video av baby og hund går viralt

129,805FansLik
1,372FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter