Hjem Historier fra livet Bildet av politimannen som sitter med en 4-åring på fanget midt i veien har rørt en hel verden

Bildet av politimannen som sitter med en 4-åring på fanget midt i veien har rørt en hel verden

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

– Jeg pakket ham inn i teppet, klemte ham og prøvde å trøste ham.

Det forteller politibetjent Ramon Salazar etter at bildet hvor han sitter midt i veibanen med en fireåring på fanget har gått viralt.

Den 35-år gamle betjenten var en av de første som ankom en trafikkulykke på en stor vei i hovedstaden Quito, Ecuador.

El Comercio skriver om betjenten som forteller om hvordan han først ikke visste at et barn var tilstede i en av bilene som var involvert i ulykken.

– Jeg så ulykken og en kvinne som trengte hjelp med å komme ut av bilen. Jeg kom tilbake med førstehjelpsutstyret, men så hørte jeg plutselig gråten til en liten gutt som umiddelbart fikk oppmerksomheten min, forteller Ramon til avisen.

Videre så Ramon at det nå allerede var andre som hjalp kvinnen, han bestemte seg instinktivt for å prøve å gjøre noe for lille Dilan som gråt. Dessverre var gutten ikke derfra og snakket ikke spansk, men når det gjelder empati, solidaritet og følelser er det et felles språk som alle forstår.

– Jeg pakket ham inn i teppet, klemte ham og prøvde å trøste ham.

Det var ingenting Ramon kunne gjøre bortsett fra å roe barnet som gråt. Ramon tok deretter opp telefonen og gjorde det han ville ha gjort hvis det hadde vært hans egen sønn.

For Ramon, som også har en 4 år gammel sønn og har jobbet som politibetjent i Quito de siste 15 årene, var det som å hjelpe sitt eget barn. Rett etter ulykken holdt han ham fast og distraherte ham med en morsom video på mobiltelefonen sin. Gesten gikk tilsynelatende ikke upåaktet hen og bildene ble raskt populære på nettet og til slutt gratulerte til og med bypolitiets styre Ramòn for hans enkle, men fantastiske gest.

Bra jobb Ramòn som trøstet dette barnet i et veldig vanskelig øyeblikk!

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Om Sosialnytt

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg


Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com