Hjem Kjendisnytt Dette bildet av Sophie Elise setter fyr på kommentarfeltene: PR-stunt eller troverdig?

Dette bildet av Sophie Elise setter fyr på kommentarfeltene: PR-stunt eller troverdig?

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Tidligere denne uka gjestet influenseren Sophie Elise Isachsen podkasten «Jennie & Karianne». Her snakket hun blant annet om det å ønske seg barn. Og et ferskt bilde influenseren har delt på Snap har satt i gang debatten: Hinter hun om graviditet?

Ifølge Dagbladet innrømmet hun podkasten «Jennie & Karianne» der hun snakket med Jennie Sofie Lie Pickl og Karianne Vilde Wølner at barn er noe hun ønsker seg.

– Jeg har superlyst på barn i framtida, og det har jeg hatt lenge, men jeg føler jeg aldri har stått helt inne for det. Det fordi det ikke har passet med livet mitt. Jeg har heller aldri hatt en kjæreste jeg har hatt lyst å få det med, før nå, fortalte hun ifølge avisa.

Etter hun la ut et bilde av seg selv med hånden over magen på Snap har også mange av følgerne hennes lurt på om hun hinter om en graviditet.

Foto: Skjermdump Snapchat

Debatten raser nå heftig i sosiale medier. Noen mener Sophie Elise må være gravid, mens andre mener dette bare er et bevisst PR-stunt for å få oppmerksomhet.

I sommer skulle influenseren ha et lengre opphold ti Trondheim. Etter planen skulle hun bli noen måneder i kjærestens hjemby. Men overfor Nettavisen bekreftet Sophie Elies nylig at det har skjedd noen endringer i flytteplanene: Hun blir værende i Trondheim i nesten ett år til.

– Det ble nylig bestemt at jeg skal være der ett år. Jeg skal være der til juni, istedenfor september, som jeg egentlig skulle, uttalte Sophie Elise Isachsen til Nettavisen.

I den forbindelse har hun også leid ut leiligheten sin. Den lå ute med en månedsleie på 40 000 kroner. I og med at prospektet nå er borte fra Finn, kan det antas at hun har lyktes i å finne en leietaker.

Sophie Elise Isachsen kjøpte leiligheten på fasjonable Skillebekk i 2021 for 13 millioner kroner.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com