Hjem Familie Bildet der lillebroren med Downs syndrom ser bruden for første gang, går verden over

Bildet der lillebroren med Downs syndrom ser bruden for første gang, går verden over

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Ashley og broren Nick har vært bestevenner hele livet. Da Ashley skulle gifte seg, var det viktig for henne at akkurat lillebroren var den første som fikk se henne i brudekjolen. Fotografen fikk knipset noen bilder under den rørende stunden. Hun kunne fortelle at ikke ett øye var tørt blant de som var i rommet.

«Mitt forhold til Nick, er fantastisk, men også bare helt normalt. Jeg er hans største støttespiller, og vi elsker hverandre voldsomt. Men han er lillebroren min, og vi gjør helt normale ting som brødre og søstre gjør. Vi krangler og irriterer hverandre. Vi er kjempefrustrert på hverandre med jevne mellomrom, men neste dag er det glemt og vi er tilbake til normalen. Og det er helt normalt. I hvert fall for oss», sier Ashley til Good morning America.

Foto: Kelsey Gene Photography

Snørr og tårer

På den store dagen, hadde Ashley brukt hele morgenen på å kle seg, sminke seg og ordne håret, slik en brud vanligvis gjør. Da hun var ferdig, og seremonien nærmet seg, gikk Ashley inn på soverommet der lillebroren ventet. Han fikk beskjed om å stå med ryggen til døra. Ashley snek seg inn, og da Nick fikk snu seg, oppstod det et magisk øyeblikk.

Foto: Kelsey Gene Photography

Bryllupsfotograf Kelsey Gene forteller at det var ett av de mest rørende fotograferingene i hele hennes karriere.

«Det var ikke ett tørt øye i hele rommet. Og jeg gråt jeg og», skriver hun på Facebook.

Foto: Kelsey Gene Photography

Ble målløs

Da Nick snudde seg og fikk se sin kjære søster og beste venn i brudekjole, ble han først helt målløs. Men etter kort tid fikk han tilbake munn og mæle. Ashley forteller til «Good morning America» at hun for alltid vil huske ordene hans:

«Han sa: «Du er den mest fantastiske personen i verden. Jeg kan ikke en gang beskrive det.» Det var veldig søtt og vi gråt begge to. Jeg kommer aldri til å glemme det», sier hun.

Privat

LES OGSÅDen lille gutten med Downs syndrom har vært kreftfri i 11 måneder. Nå går seiersdansen viralt

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Om Sosialnytt

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg


Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com