Hjem Hjernetrim Bildet får tusenvis til å klø seg i hodet – Hvor mange elefanter ser du?

Bildet får tusenvis til å klø seg i hodet – Hvor mange elefanter ser du?

Et fantastisk bilde tatt av WildLense Eco Foundation viser en gruppe elefanter som drikker fra en elv. Men grunnen til at bildet har gått viralt er rett og slett og folk forsøker å finne ut hvor mange elefanter som faktisk er på bildet.

Et bilde av en elefantfamilie har fått tusenvis til å klø seg i hodet for å finne ut hvor mange dyr bildet faktisk viser.

Indian Forest Service (IFS) offiser Susanta Nanda, som deler interessant dyrelivsinnhold på Twitter, la nylig ut nytt bilde som går viralt på Twitter. Det er et fantastisk bilde tatt av WildLense Eco Foundation som viser en gruppe elefanter, inkludert kalver, som drikker fra en elv.

Selv om bildet i seg selv er fascinerende, var det spørsmålet til Nanda som fikk mange til å gruble.

Hvor mange elefanter inneholder bildet nedenfor?

Nanda skriver at det tok nesten 1400 klikk av fotografen for å få det perfekte bildet av elefantene som slukker tørsten.

I kommentarfeltet på Twitter ser man at de fleste som svarer ikke klarer å se det korrekte antallet. Selv etter at Nanda avslørte det riktige tallet, sliter mange med å få øye på alle elefantene i det virale bildet.

Nå lurer du gjerne på hva fasiten er?

Om du vil sjekke om du fant det riktige svaret, sjekk videoen her:

Klarte du det? Fortell oss gjerne om det i kommentarfeltet vårt på Facebook!

PRØV DENNE OGSÅ: Hvor mange stolper ser du? De færreste klarer denne på første forsøk

Om Sosialnytt

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg


Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com