Forsiden Dyr Bildet av mannen og den 16-år gamle hunden deles verden over

Bildet av mannen og den 16-år gamle hunden deles verden over

-

Et bilde av en mann og hans 16-år gammel hund har rørt mange mennesker.

Hver eneste dag blir denne mannen observert i en park som heter Discovery Green i Texas. Han er ikke alene i parken, i en barnevogn triller han rundt på sin gamle, blinde hund.

Turen til parken innebærer også et stopp hvor hunden får slappe av på gresset, og drikke vann fra en skål eieren har tatt med. Det var nettopp dette som skapte det populære bildet. Øyeblikket hvor mannen gir vann til sin gamle venn.

Foto: Facebook

Etter at bildet gikk viralt på Facebook, sto eieren frem og fortalte den nydelige historien.

Hundens navn er Max, han lever sammen med familien sin i tiende etasje i en høyblokk. Max er hele familiens beste venn, og familien forteller at han har lært dem en hel del om hva som er viktig her i livet.

Max har gikt og er ikke noe særlig til bens. Derfor får han, to ganger for dagen, være med et av familiemedlemmene på tur med barnevognen.

Se et nyhetsinnslag om Max nedenfor, og DEL gjerne denne varme historien videre! 

Populært

Eivind Ertesvåg
Jeg opprettet Sosialnytt i 2014. Da med formål om å spre gladsaker og inspirerende historier, fremfor all negativiteten som ofte preger nyhetsbildet. Siden den gang har siden vokst og Sosialnytt har i dag flere skribenter og tusenvis av engasjerte lesere. Jeg har studert webkommunikasjon og er også utdannet sosionom. På fritiden opptar familie, venner og livet som småbarnsfar det meste av tiden min. .