Hjem Historier fra livet Da bilen begynte å trille ofret moren seg og reddet sine tre barn

Da bilen begynte å trille ofret moren seg og reddet sine tre barn

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

De fleste av oss kan være enige om at mammaer er helt fantastiske. De stiller opp uansett hva og har bidratt til å gjøre livet ditt lykkeligere. Alle mammer er på sitt vis superhelter, men noen får muligheten til å vise kreftene sine mer enn andre. 

Søstrene Annie og Chloe forteller i en video de har publisert på YouTube om skjebnesvanger dag i 1999 da de to søstrene og deres lillebror var på tur med foreldrene sine. Det oppsto en forferdelig ulykke som siden da har preget deres og morens liv.

Familien skulle leie en hytte som lå på et berg. Foreldrene var inne for å skrive kontrakten på hytten de skulle leie, da det forferdelige begynte å skje. Selv om bilen var stoppet og nøklene var fjernet fra bilen begynte bilen sakte, men sikkert å rulle mot kanten. Da kommer mammaen til de tre barna løpende ut og slenger seg foran bilen for å stoppe den. 

Annie og Chloe. Foto: Skjermdump/YouTube

Resultatet av morens handling var at bilen stoppet opp og deres bestefar kunne løpe til bilen og sette på nødbremsen. Mammaen deres klarer også på mirakuløst vis å overleve hendelsen, men ble lam fra livet og ned. Likevel mener moren at dette ikke var noe offer, ettersom alle de tre barna lever og er friske den dag i dag.

Se den rørende historien til de to søstrene her: 

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com