Forsiden Nyheter Bilisten bråbremser da han får øye på noe på himmelen. Nå diskuteres...

Bilisten bråbremser da han får øye på noe på himmelen. Nå diskuteres det hva det kan ha vært

-

Det skjer små mirakler hver eneste dag, ofte uten at vi overhodet legger merke til det.

Men forleden dag dukket det opp et veldig spesielt bilde fra Texas i USA. Så spesielt at mennesker fra hele verden nå diskuterer hva det egentlig er vi ser.

FOTO: Facebook

Det var under en biltur forleden i Texas, USA, som Danny Ferraro plutselig fikk øye på noe som gjorde han umiddelbart stanset bilen. Der oppe på himmelen så han noe helt utrolig.

– Slik så solnedgangen ut da vi kjørte på motorvegen, er det ikke utrolig? skriver han i et innlegg på Facebook.

Texas angel

Danny døpte bildet det passende navnet «Texas Angel», og vi kan ikke annet enn være enige i at det var et godt navn.

Han forteller i et intervju med Fox News at han var på vei til jobben og en «vanskelig situasjon», men etter å ha sett det fantastisk vakre synet på himmelen kunne han klare hva som helst.

I kommentarfeltet råder det imidlertid stor uenighet om hva det egentlig er som ses på himmelen. Noen er enige i at det ligner en engel, men andre igjen ser noe helt annet. En person skriver blant annet at det ligner en gresshoppe med klær på(?)

LES OGSÅ
Listhaug vil innføre skolemat for alle barn - foreldrene skal betale

Hva synes du det ligner? Vi ser forskjellige ting alle sammen, men vi kan vel være enige om at det sikkert finnes mer mellom himmel og jord en vi aner. Del artikkelen hvis du er enig.

Populært

Dan Åsen Hansen
Dan har skrevet artikler for Sosialnytt siden 2017. Skribent med lang erfaring innenfor faget. Jobber også som pressefotograf.