Hjem Fremhevet Bill og Melinda Gates går fra hverandre

Bill og Melinda Gates går fra hverandre

Bill og Melinda Gates melder på Twitter at de går hver til sitt etter 27 års ekteskap.

– Etter lang tids overveielse og mye arbeid med forholdet vårt, har vi tatt beslutningen om å avslutte vårt ekteskap. Vi har de siste 27 årene oppdratt tre fantastiske barn og bygget en stiftelse som jobber over hele verden for å gjøre det mulig for alle mennesker å leve sunne, produktive liv, skriver Bill (65) og Melinda (56) Gates ifølge VG på Bill Gates’ Twitter-konto.

– Vi fortsetter å dele troen på dette oppdraget og vil fortsette å jobbe sammen i stiftelsen, men vi tror ikke lenger at vi kan vokse sammen som et par i den neste fasen av livene våre, skriver de videre og ber om rom og privatliv for familien.

Bill Gates er grunnlegger av Microsoft. Det var her han og Melinda traff hverandre da hun som nyutdannet innen IT begynte å jobbe som produktansvarlig for selskapet i 1987.

De to driver også stiftelsen The Bill and Melinda Gates Foundation sammen, som blant annet fokuserer på folkehelse, utdanning og klimaendringer.

Sammen med Warren Buffet etablerte ekteparet The Giving Pledge i 2010, der verdens ultra-rike forplikter seg til å gi bort store deler av formuen sin til filantropiske prosjekter.

Bill og Melinda Gates har tre barn sammen.

BBC skriver at Bill Gates ifølge Forbes er verdens 4. rikeste person, med en formue på 124 milliarder dollar.

Deres 25 år gamle datter Jennifer Gates skriver ifølge BBC på Instagram at «Det har vært en utfordrende periode for hele familien vår. Jeg lærer fremdeles hvordan jeg best kan støtte min egen prosess og følelser»

Tags:
Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com