Forsiden Humor Billettkontrolløren ble steinrik av jobben sin - Hvordan? Genialt!

Billettkontrolløren ble steinrik av jobben sin – Hvordan? Genialt!

I den engelske byen Bristol ligger det en dyrepark. Som alle andre turistattraksjoner, har denne dyreparken en parkeringsplass.

Parkeringsplassen har plass til 150 biler og 8 busser. Denne parkeringsplassen har de siste 25 årene hatt èn eneste billettkontrollør.

Prisen for å parkere på plassen er 11 kroner for personbiler og 60 kroner for busser og tyngre kjøretøy.

Billettkontrolløren var en «trofast» tjener. Han hadde ikke vært borte fra jobb en eneste dag de siste 25 årene, helt inntil en dag nå nylig. Mannen møtte plutselig ikke på jobb.

Dyreparkens administrasjon ble bekymret. De tok kontakt med kommunen og videreformidlet at kontrolløren nå ikke hadde dukket opp på over en uke.

Kommunen svarte at det ikke var dere ansvar. Dyreparken hadde selv ansvaret for å ha folk til å ta betalt fra bilistene.

Dyreparkens administrasjon ristet på hodet. Billettkontrolløren var jo kommunens ansvar, det var de som hadde ansatt han. Denne mannen hadde aldri vært ansatt hos dyreparken.

LES OGSÅ
Kvinnen blir snytt for en parkeringsplass - da tar hun den perfekte hevn!

Mens kommunen og dyreparken kranglet om hvem som hadde ansvaret, befant billettkontrolløren seg i sydligere strøk. Han hadde «pensjonert» seg tidlig, eide nå en luksusbolig og behøvde ikke tenke på økonomi resten av livet.

LES OGSÅ
Når barn klipper seg selv - se de hysterisk morsomme bildene i denne serien

Han hadde nemlig laget sin egen billettmaskin, møtt opp på parkeringsplassen og fått alle inntektene for bilistene i 25 år! Man regner med at mannen tjente rundt 5000 kroner hver eneste dag, i 25 år!

5000 kroner hver dag i 25 år tilsvarer over 45 millioner norske kroner. Og det morsomme? Ingen vet hva han heter.

Ps: Dette er en fiktiv historie. Den klarte uansett å lure frem smilet hos oss, del den gjerne med vennene dine – kanskje får de seg en latter også!

Eivind Ertesvåg
Jeg opprettet Sosialnytt i 2014. Da med formål om å spre gladsaker og inspirerende historier, fremfor all negativiteten som ofte preger nyhetsbildet. Siden den gang har siden vokst og Sosialnytt har i dag flere skribenter og tusenvis av engasjerte lesere. Jeg har studert webkommunikasjon og er også utdannet sosionom. På fritiden opptar familie, venner og livet som småbarnsfar det meste av tiden min. .

SE OGSÅ:

Mest lest nå

Bjørn Einar Romøren har fått kreft – deler sterkt bilde etter de første behandlingene

Tirsdag formiddag kom den sørgelige nyheten. Den tidligere skihopperen Bjørn Einar Romøren er rammet av en sjelden type kreft.  Det er Se og Hør som...

Moren sendte sin 7 år gamle autistiske sønn alene på flyet. Så fikk hun en overraskende melding fra sønnens sidemann

Syv år gamle Landon Bjornson skulle fly alene for første gang for å besøke faren sin. Moren sendte med en lapp til sidemannen. Svaret...

Hun ble kalt verdens vakreste som tiåring. Se hvordan hun ser ut som 17-åring

17 år gamle Thylane Blondeau er ikke som andre 17 åringer. Hun er nemlig både modell og filmskuespillerinne, og hun er smellvakker. Den franske jenta...

Turister utfordrer skjebnen – henger med strak arm fra kanten av Preikestolen

Hvor ofte hører vi ikke om turister i Norge som kommer ut for ulykker, ofte fordi man ikke har tatt gode nok forholdsregler, eller...

Kvinnen blir snytt for en parkeringsplass – da tar hun den perfekte hevn!

Du kjenner vel igjen følelsen av å lete rundt etter en parkeringsplass. Ingenting i sikte. Men så plutselig; der ser du en ledig plass. I...

Populært på Sosialnytt nå

Historier fra livet