Hjem Dyr Billy var i ferd med å sulte i hjel. Måten han overlevde på vil gjøre deg våt i øynene!
Dyr

Billy var i ferd med å sulte i hjel. Måten han overlevde på vil gjøre deg våt i øynene!

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Dette er historien om Billy. En hund som var i ferd med å dø. Billy bor i Hellas. Folk hadde sett Billy vandre gatelangs i månedsvis mens tilstanden hans ble dårligere og dårligere. En dyrevernorganisasjon i Hellas kalt IAWU ble tipset om den stakkars hunden som sakte men sikkert sultet i hjel. Organisasjonen ilte til og fant Billy. De som jobber i IAWU kunne fortelle at dette var det mest rystende tilfellet av neglnekt de hadde sett hos en hund før. Også dyrlegen var sjokkert over tilstanden til Billy.

Billy hadde flere sykdommer, han var på randen av å sulte i hjel – det var nesten bare skinn og bein igjen av han. Heldigvis var både lever og nyrer i god stand. Billy hadde fremdeles gnist i øynene og hadde god appetitt. En utrolig livsglad hund og mennesker som hjalp han, gjør at Billy i dag lever et godt liv. Se den rørende historien i denne filmen![sc:Adsense ]

 

[sc:mashshare ][mashvideo][sc:Facebook ]

[sc:Adsense ]

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Om Sosialnytt

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg


Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com