Forsiden Nyttig Biltyver med ny og utspekulert metode for å stjele bilen din -...

Biltyver med ny og utspekulert metode for å stjele bilen din – dette bør du være klar over

Ettersom bilene blir stadig mer sikre for hver modell som kommer, blir biltyvenes metoder tilsvarende utspekulerte. Det er i dag tilnærmet umulig å stjele en moderne bil uten nøkkel, så da foretrekker biltyvene å heller vente til nøkkelen står i låsen – for så å stjele den da.

Men hvordan klarer de det uten å bli oppdaget?

Det er faktisk ikke det spor vanskelig – og alt de trenger er en tom plastflaske!

Alt de gjør er å plassere den tomme plastflasken som på bildet nedenfor. Deretter er det bare å vente på eieren kommer og skal kjøre av sted.

Foto: Youtube

Når bilføreren kommer og setter seg inn og begynner å kjøre, ruller plastflasken med hjulet og lager en høy knasende lyd mot skjermen. En lyd man ikke kan unngå å høre inne i bilen – med den naturlige følgen at bilføreren nesten garantert kommer til å gå ut for å se hva lyden kommer av.

Og det er da tyvene slår til.

Foto: Youtube

Når bilføreren har gått ut av bilen og rundt på den andre siden, er det svært sjeldent de faktisk stanser motoren først, langt mindre låser og tar nøkkelen med seg. Med andre ord, bilen står og går, med nøkkelen i tenningen og døren på vid gap.

LES OGSÅ
Slik skal sushien egentlig spises - de fleste gjør det helt feil
LES OGSÅ
Supertriks - Derfor skal du spraye eddik rundt vinduene

Det kan nesten ikke bli lettere enn bare å hoppe inn og kjøre av sted med bilen – og den uheldige bilføreren kan ikke annet enn å stå igjen og se bilen forsvinne foran øynene sine.

Og enda verre – sannsynligvis ligger lommebok, håndveske og mobiltelefonen igjen inne i bilen – som nå er på vei et helt annet sted med en helt annen fører bak rattet enn tiltenkt.

Foto: Youtube

Hvorvidt denne metoden har spredt seg til Norge vites ikke med sikkerhet, men det er ikke meldt om noen tyverier utført på denne måten ennå. I andre land, blant annet Mexico, er dette helt vanlig og folk flest går ikke på trikset lenger. Heldigvis.

Du kan selv se hvordan det gjøres i klippet nedenfor:

Du kan hjelpe politiet ved å spre så mye informasjon om dette trikset som mulig, så del gjerne artikkelen alle steder du kan. Jo flere som vet om dette, jo færre går fra bilen sin med motoren i gang – selv om de bare skal gå rundt den for å sjekke eventuelle ulyder.

Dan Åsen Hansen
Dan har skrevet artikler for Sosialnytt siden 2017. Skribent med lang erfaring innenfor faget. Jobber også som pressefotograf.

SE OGSÅ:

Mest lest nå

Bjørn Einar Romøren har fått kreft – deler sterkt bilde etter de første behandlingene

Tirsdag formiddag kom den sørgelige nyheten. Den tidligere skihopperen Bjørn Einar Romøren er rammet av en sjelden type kreft.  Det er Se og Hør som...

Moren sendte sin 7 år gamle autistiske sønn alene på flyet. Så fikk hun en overraskende melding fra sønnens sidemann

Syv år gamle Landon Bjornson skulle fly alene for første gang for å besøke faren sin. Moren sendte med en lapp til sidemannen. Svaret...

Hun ble kalt verdens vakreste som tiåring. Se hvordan hun ser ut som 17-åring

17 år gamle Thylane Blondeau er ikke som andre 17 åringer. Hun er nemlig både modell og filmskuespillerinne, og hun er smellvakker. Den franske jenta...

Turister utfordrer skjebnen – henger med strak arm fra kanten av Preikestolen

Hvor ofte hører vi ikke om turister i Norge som kommer ut for ulykker, ofte fordi man ikke har tatt gode nok forholdsregler, eller...

Kvinnen blir snytt for en parkeringsplass – da tar hun den perfekte hevn!

Du kjenner vel igjen følelsen av å lete rundt etter en parkeringsplass. Ingenting i sikte. Men så plutselig; der ser du en ledig plass. I...

Populært på Sosialnytt nå

Historier fra livet