søndag, september 27, 2020

Biltyver med ny og utspekulert metode for å stjele bilen din – dette bør du være klar over

Mest lest nå

Ettersom bilene blir stadig mer sikre for hver modell som kommer, blir biltyvenes metoder tilsvarende utspekulerte. Det er i dag tilnærmet umulig å stjele en moderne bil uten nøkkel, så da foretrekker biltyvene å heller vente til nøkkelen står i låsen – for så å stjele den da.

Men hvordan klarer de det uten å bli oppdaget?


Det er faktisk ikke det spor vanskelig – og alt de trenger er en tom plastflaske!

Alt de gjør er å plassere den tomme plastflasken som på bildet nedenfor. Deretter er det bare å vente på eieren kommer og skal kjøre av sted.

Foto: Youtube

Når bilføreren kommer og setter seg inn og begynner å kjøre, ruller plastflasken med hjulet og lager en høy knasende lyd mot skjermen. En lyd man ikke kan unngå å høre inne i bilen – med den naturlige følgen at bilføreren nesten garantert kommer til å gå ut for å se hva lyden kommer av.

Og det er da tyvene slår til.

Foto: Youtube

Når bilføreren har gått ut av bilen og rundt på den andre siden, er det svært sjeldent de faktisk stanser motoren først, langt mindre låser og tar nøkkelen med seg. Med andre ord, bilen står og går, med nøkkelen i tenningen og døren på vid gap.

Det kan nesten ikke bli lettere enn bare å hoppe inn og kjøre av sted med bilen – og den uheldige bilføreren kan ikke annet enn å stå igjen og se bilen forsvinne foran øynene sine.

Og enda verre – sannsynligvis ligger lommebok, håndveske og mobiltelefonen igjen inne i bilen – som nå er på vei et helt annet sted med en helt annen fører bak rattet enn tiltenkt.

Foto: Youtube

Hvorvidt denne metoden har spredt seg til Norge vites ikke med sikkerhet, men det er ikke meldt om noen tyverier utført på denne måten ennå. I andre land, blant annet Mexico, er dette helt vanlig og folk flest går ikke på trikset lenger. Heldigvis.

Du kan selv se hvordan det gjøres i klippet nedenfor:

Du kan hjelpe politiet ved å spre så mye informasjon om dette trikset som mulig, så del gjerne artikkelen alle steder du kan. Jo flere som vet om dette, jo færre går fra bilen sin med motoren i gang – selv om de bare skal gå rundt den for å sjekke eventuelle ulyder.

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter