in

Birgit Skarstein begynte å gråte da Helene Spilling skulle dra

Helene Spilling og Birgit Skarstein
Foto: Instagram

Proffdanser Helene Spilling og roer og skipigger Birgit Skarstein er gode venner og deler leilighet. Og i et intervju med Dagbladet røper proffdanseren en fin historie i vennskapet.

Når man jobber tett på hverandre oppstår det vennskap. Birgit Skarstein og Helene Spilling ble så gode venner gjennom «Skal vi danse»-produksjonen der Skarstein deltok at de besluttet å flytte sammen

Fra tid til annen deler de herlige glimt fra vennskapet på Instagram. Og man skal heller ikke se bort fra at Helene Spilling kan ha fått gode tips med seg fra Birgit Skarstein når hun nå skal av gåre til innspilling av neste sesong med Mesternes Mester.


– Jeg grugleder meg til å teste meg i disse øvelsene som kommer til å komme på et tidspunkt, sa Helene Spilling i et intervju med Dagbladet kort tid før avreise til den krevende konkurransen.

Selv om de to idrettsutøverne deler leilighet så er det ikke slik at de ser hverandre hele tiden.

Birgit skarstein var i paralympics både i fjor sommer og i vinter. Og nå er hun i full sving med nok en ro-sesong.

– Hun har vært mye borte, så jeg har nesten bodd der alene. Det har vært litt kjedelig også, for jeg ville jo egentlig bo med Birgit, sier Helene Spilling til avisa.

Så røper hun en veldig fin hendelse som viser det vakre vennskapet mellom dem:

– Jeg trodde egentlig at jeg skulle dra til «Mesternes mester» på en onsdag, så på tirsdagen sa jeg «jeg skal dra i morgen», og da begynte Birgit å gråte, røper Spilling.

26-åringen forteller videre at Skarstein reagerte med å si at hun trodde de skulle ha mer tid sammen og at hun begynte å snufse.

– Så måtte jeg gi henne en klem, og så begynte det å trille noen tårer. Jeg bare «det går bra?», gjenforteller hun med trøstende stemme.

Det viste seg at Spilling hadde tatt feil avreisedag og skulle reise fredagen. Vi håper de fikk to flotte ekstra dager.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Snart kommer nye regler for sparkesykler – kan koste dyrt å bryte dette

Harry og Meghan donerte 5000 dollar til en Go Fund Me-kampanje