Hjem Kjendisnytt Birgit Skarsteins revansje i Skal vi danse: – Det var helt sykt, jeg trodde nesten ikke det var sant

Birgit Skarsteins revansje i Skal vi danse: – Det var helt sykt, jeg trodde nesten ikke det var sant

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

I kveld var det premiere på det populære TV 2 programmet, Skal vi danse. Før dansekonkurransen gikk av stabelen har mange tv-seere sagt sin mening på Facebooksiden og Instagramprofilen til deltager Birgit Skarstein.

Skarstein, som sitter i rullestol, er norsk paralympisk idrettsutøver. I 2019 ble hun kåret til kåret til årets funksjonshemmede utøver. Det at hun sitter i rullestol og dermed ikke kan danse med bena på lik linje med de andre deltagerne, har fått både positiv og negativ oppmerksomhet.

Og blant de mange meningene som har kommet på uttrykk i kommentarfeltene på nettet er det slettes ikke alle som er like vennlige.

Blant kommentarene på Facebook har man kunne lese meninger som:

«Her er det vel allerede satt en vinner Birgit Skarstein det er jo både vakkert og politisk riktig» og «Enda en gang må de ha en som kommer til å få masse sympatistemmer».

Skarsteins herlige revansje

Birgit Skarstein var også ute i media før kveldens premiere og proklamerte at hun ikke ville ha noen særbehandling fordi hun sitter i rullestol.

– Jeg forstår at folk spør om disse tingene, men jeg skal på ingen måte ha noe «free pass». Dommerne skal være like strenge med meg som med de andre. Det er også derfor vi øver så mye, for at det skal sitte teknisk og se bra ut, sa hun til Se og Hør.

Men med kveldens opptreden er det nok ingen som lenger lurer på om Skarstein kan danse. For hun var aldeles strålende og ble den som fikk høyest poengscore av dommerne.

Var det bra?

Birgit Skarstein danset vals sammen med Philip Raabe (20) og endte opp med 28 poeng fra dommerne.

Og Skarstein selv sa etter dansen at hun knapt husket noe fra valsen.

– Det var helt sykt, Jeg trodde nesten ikke det var sant. Jeg husker nesten ingenting av hva vi gjorde der ute. Jeg måtte spørre Philip etterpå: Var det bra?, sier hun til TV 2.

Videre forteller den blide idrettsutøveren at det ligger utallige timer med trening bak prestasjonen.

– Det er hard jobbing som ligger bak, og jeg hadde så lyst til å gjøre det ordentlig, slik at alle skulle få et inntrykk av hvor kult dette faktisk er. Fram til i kveld, så har jeg jo bare gått og snakket om hvor kult det er, men nå var det fantastisk å endelig kunne vise det og samtidig levere så godt som vi gjorde, sier Skarstein til TV 2.

Så utrolig kult å se Birgit som dette på dansegulvet i kveld! Dette stopper nok munnen på kritikerne! Trykk på deleknappen om du ønsker å hylle prestasjonen til Birgit Skarstein!

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com