søndag, desember 5, 2021

Bjarne Brøndbo og «Julekveld hos Prøysen» kommer tilbake på skjermen

Mest lest nå

Bjarne Brøndbo inviterer til fem førjulskvelder fra Prøysenhuset i Ringsaker. 

I samarbeid med PLAN blir det også i år Julekveld hos Prøysen, melder Viaplay som forteller at første episode har premiere tirsdag 30. november. 


Bjarne Brøndbo inviterer kjente og kjære gjester til den gode samtalen, julemat og musikk for å vekke skikkelig julestemning.  

Les også: Bjarne Brøndbo tar til tårene når han hyller sin avdøde gitarist

For mange er Prøysen selve definisjonen på norsk julestemning, og det er denne magiske stemningen vi skal omfavne i Julekveld hos Prøysen. 

Alf Prøysen har gjennom sin karriere skrevet vakre skildringer av den norske julestemningen og han har alltid en oppfordring om å passe på hverandre og hjelpe der man kan. Fra det vakre Prøysenhuset i Ringsaker lover vi julestemning og julekos.  

Les også: DDE-Bjarne ble bestefar

Brøndbo skal sammen med gjestene Erna Solberg, Leo Ajkic, Emilie Skolmen, Tone Damli, Halvor Holmen, Elisabeth Andreassen, Emilie Hollow, Gro Hammerseng-Edin og Marit Breivik sørge for god stemning, god mat og historier om deres juletradisjoner. 

Stjernekokken Kjartan Skjelde tar med seg gjestene på kjøkkenet og disker opp de deiligste juleretter som gir deg smaken av jul.

Les også: DDE-Bjarne: Har kuttet alkoholen

Det vil også bli musikalske opptredener av kjente artister som Tuva Syvertsen, Kim Rysstad, Sebastian Zalo og Emelie Hollow. 

– Selv om det er 50 år siden Alf Prøysen gikk bort, er verdiene hans kanskje viktigere enn noen gang, sier Plan Norge på sine nettsider. 

Les også: Har du hørt låta Angelina Jordan sang utenfor Prøysenhuset?

Gjennom tekstene sine ga han et ansikt til de som ikke hadde det så lett og lovnader om at det skal bli bedre.  

– Prøysen så verden nedenfra og opp, og ba oss om å heie på de svake og hjelpe der vi kan. Julen handler om å være raus og god mot andre, og dette er også tema i «Julekveld hos Prøysen», forteller plan.

Les også: Dette er årets julekalender fra NRK – sniktitt på den her

I fjor var det Ina Wroldsen, Camilla Pihl, Solveig Kloppen, Anneli Drecker og Janne Formoe som gjestet Brøndbo i Prøysen-huset.

Programmet sendes på Viaplay, TV3 og Viafree

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

Følg oss på sosiale medier

134,582FansLik
1,600FølgereFølg
236FølgereFølg
.

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter