31 mars 2018 mistet Norge en stor låtskriver da D.D.E-medlemmet Frode Magnus Viken gikk bort.

VG skriver at Viken døde tidlig morgen påskeaften – dagen etter at han fylte 63 år. Han har de siste årene kjempet mot kreft.

Medlemmene i D.D.E var naturligvis i sorg og la ut følgende melding på Facebook etter Vikens bortgang:

Det er med stor sorg vi må meddele at vår gode venn, gitarist og komponist Frode Magnus Viken er død, 63 år gammel. Frodes helsetilstand ble nylig forverret, og han gikk bort etter kort tids sykeleie.
Han vil bli minnet i hver og en av hans fantastiske låter. 
Våre tanker går til familien.

Foto: Facebook / Trond Heggelund

Frode Magnus Viken er en mann som har satt dype spor etter seg og som er sårt savnet. Oppdateringen som D.D.E skrev på Facebook fikk tusenvis av kondolanser og gode ord fra mennesker som sørget sammen med bandet og familien. Komiker Atle Antonsen skrev blant annet:

– På vegne av oss i hyldestbandet DDR vil jeg virkelig sende intense og inderlige medfølelser. Frode var mannen som både godkjente og ønsket DDR velkommen i hine hårde. Og etter hvert som vi fikk noen treff så var han den hele veden han fremsto som hele veien. Sist med DDR i Spektrum i 2017 var det en stor glede å få dele scene med ham og resten av bandet. Vi føler med.

Hyllet av Bjarne Brøndbo

Det populære sommerprogrammet «Allsang på grensen» er endelig tilbake på skjermen og en av de første artistene ut var Bjarne Brøndbo. Han benyttet anledningen til å hylle sin avdøde venn men en låt som tydelig betyr veldig mye for han.

LES OGSÅ
Tore på sporet: "vi jobber fortsatt knallhardt for å lage en ny serie"

Det er vakkert å høre Bjarne Brøndbo hylle sin avdøde venn på denne måten. Du kan se den rørende hyllesten i klippet nedenfor: