Hjem Kjendisnytt Bjørg Thorhallsdottir har vært forlovet 13 ganger – Nå kommer hun med ny kjærlighetsbeskjed

Bjørg Thorhallsdottir har vært forlovet 13 ganger – Nå kommer hun med ny kjærlighetsbeskjed

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Den islandsk-norske kunstneren Bjørg Thorhallsdottir er både forfatter, foredragsholder, EQ-terapeut og TV-personlighet. Det siste året har fått mye oppmerksomhet etter sin deltakelse i «Farmen kjendis». Thorhallsdottir, som opprinnelig er født i Isafjørdur på Island, tilbrakte barndommen på Vøyenenga, Lommedalen i Bærum og i Sørøst-Asia, og har bodd i Oslo siden 2005.

Denne vinteren var hun aktuell i TV 2-programmet «Farmen kjendis», hvor hun rørte seerne med sin åpenhjertighet. Etter flere dramatiske uker på Li gård stod hun til slutt i finalen mot Sondre Mulongo Nystrøm (29). Nystrøm gikk seirende ut av konkurransen.

Selv om hun ikke vant, følte ikke Thorhallsdottir seg bitter over andreplassen.

– Han fortjener seieren skikkelig. Han har stått på hele veien, og har en fantastisk arbeidsmoral. Jeg føler at jeg på en måte også vant, fordi jeg fikk lov til å oppleve det eventyret. Jeg føler meg så utrolig privilegert, sa hun til VG.

Enke som 30-åring

Thorhallsdottir møtte sin store kjærlighet, kunstneren Eric Scott, da hun bodde i Cannes fra 2002 til 2005. De giftet seg og fikk et barn sammen, men hun mistet ektemannen som 30-åring da han døde av et alvorlig astmaanfall. I «Farmen kjendis» delte hun åpent og ærlig om denne tøffe perioden.

– Jeg var jo alene med han. Når du er alenemor kan du ikke tenke på egne følelser og behov, for du har et barn du skal ta vare på. Det å ha et lite barn gjør også at du må stå opp hver dag, du kan ikke bare gå inn i «self pity» og må stå opp, jobbe og få ting til å gå rundt.

Tilbake i rampelyset

Etter realityprogrammet har Thorhallsdottir fått mye oppmerksomhet, spesielt fra det motsatte kjønn. I februar fortalte hun til TV 2 at hun har mottatt hundrevis av meldinger etter «Farmen kjendis», inkludert flere frierbrev.

Foto: Anton Soggiu/ TV 2

– Det har vært alt fra at de synes det er skummelt å ta kontakt og lurer på om jeg vil dra på date, til om jeg har lyst på en elg de har skutt. Det er alt mulig rart. Det er noen nede i 20-årsalderen, men jeg liker menn som er på min alder, sa hun til kanalen.

Har begynt å date igjen

Nylig avslørte Thorhallsdottir til Se og Hør at hun har begynt å date igjen.

– Jeg har begynt å date igjen, noe jeg synes er veldig hyggelig. Jeg startet med det nå for litt siden. Det er jo en god stund siden sist, men nå har jeg begynt igjen.

Hun innrømmer at det har vært en stor utfordring å åpne hjertet for nye menn, særlig siden hun tidligere har vært forlovet 13 ganger.

– Jeg har vært redd for å bli såret. Så er jeg så dårlig på forhold, siden jeg alltid gjør det slutt så fort. Men det er veldig hyggelig, det skyldes kanskje at jeg er blitt så våryr som resten av Norge, sier hun ærlig.

Thorhallsdottir har ingen spesielle i kikkerten ennå, men håper å finne en mann som kan være en god partner. Skulle hun forlove seg igjen, blir det hennes 14. forlovelse.

Mentorskap med Maud Angelica Behn

Etter «Farmen kjendis» har Thorhallsdottir fortsatt sitt kunstneriske arbeid og vært mentor for Maud Angelica Behn (20). Sammen med Farmen-vinneren Sondre tok de en tur til Barcelona for et kunstprosjekt.

– De to drev jo mye med kunstprosjekter der nede, og Bjørg holder også på med et prosjekt der hun skal lansere noe med Cava. Vi var på en veldig fin vingård der, hvor vi fikk privat omvisning og greier, minnes Nystrøm.

Foto: Skjermbilde: @sondreyofficial – Instagram

Thorhallsdottir håper at hun kan fortsette å inspirere og støtte unge kunstnere mens hun selv navigerer sitt eget kjærlighetsliv.

Bjørg, du er en herlig person. Vi håper du finner en fin og omsorgsfull mann som fortjener deg.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com