mandag, juni 1, 2020

Bjørgen i sjokk etter Skofteruds død – jeg er fullstendig lamslått

Mest lest nå

13 lastebiler stilte seg på rekke under en bro – denne kvelden reddet de et liv

Etter å ha mottatt instruksjon fra politiet parkerte 13 lastebiler plutselig under en bro på Interstate 696 i Huntington Woods, Michigan i Midtvesten USA. Politibetjenten...

Ravnen løser en «umulig» oppgave

Alexander Taylor forsker på ville fugler. Han fanger dem og trener dem i 3 måneder. Så slipper han dem løs igjen. I klippet under ser...

Svenske Ingmars oppfinnelse for å kløyve ved er helt genial!

Ingmar Andersson er en svensk mann som plutselig ble verdenskjent over natten. Grunnen var en Youtubefilm som viser en oppfinnelse den svenske mannen har...

Tidligere i dag kom den triste nyheten. Den populære tidligere langrennsløperen Vibeke Skofterud døde etter en ulykke på vannscooter.

Vibeke Skofterud blir nå hyllet av mennesker over hele Norge, spesielt trekkes hennes smilende og positive vesen frem som en unik egenskap.


En av dem som offentlig har uttalt sin kondolanse er hennes tidligere lagvenninne, Marit Bjørgen. Hun har i følge VG sendt ut en pressemelding fra Skiforbundet:

– Jeg skjelver, er i sjokk og er fullstendig lamslått over den forferdelige nyheten jeg fikk i dag. Kjære Vibeke, dette var altfor tidlig. Jeg er ufattelig glad for alle fine stunder vi hadde sammen. Tøff konkurrent i løypa, men aller viktigst den varmeste, snilleste, tøffeste og morsomste dama i verden.

Det var aldri kjedelig rundt Vibeke og tomrommet etter henne blir stort og umulig å fylle. Vi har oplevd så mye sammen, fra OL-gull i stafett til plattfest hjemme i Trøndelag, og minnene kommer jeg til å leve på lenge.

Mine tanker går i dag til familien og hennes nærmeste. Glad i deg Vibeke. Hvil i fred, skriver Bjørgen.

Minnes på sosiale media

Mads Hansen er en av mange kjendiser som nå sørger over tapet av Vibeke Skofterud i sosiale medier. Han skriver:

– Jeg pleier sjelden å dele noe når slike ting skjer, men med Vibeke Skofterud føles det så nært. En unikt positiv og livsglad jente, og ekstra skjørt føles livet når det bare er 17 timer siden hun publiserte en livsglad og totalt bekymringsløs video på Instagram.

Også Jonas Gahr Støre har publisert sin kondolanse.

129,767FansLik
1,363FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter