Hjem Kjendisnytt Bjørgen om Northug: –Man har jo hørt rykter

Bjørgen om Northug: –Man har jo hørt rykter

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

For fire uker siden kom sjokknyheten om at Petter Northug var stoppet i en fartskontroll og at politiet hadde funnet en mindre mengde narkotika i hjemmet hans. 

Marit bjørgen
Marit bjørgen

Nyheten om at Northug hadde hatt nok et ublidt møte med ordensmakten var det skikongen selv som fortalte på sin Instagram-konto

– Jeg har gjort en stor feil. I går kveld ble jeg stoppet av politiet i fartskontroll. Jeg kjørte altfor fort, og ble også tatt med på legevakten til blodprøve. I tillegg fant politiet en mindre mengde narkotika hjemme hos meg, skrev Petter Northug da han slapp saken. 

https://www.instagram.com/p/CD4f1b5BWHR/

Dette er andre gang skistjernen har hatt et ublidt møte med ordensmakten. Første gang nyheten om at skistjernen var tatt for promillekjøring slo ned som en bombe, var i 2014. Den gang endte kjøreturen med en vraket Audi, 50 dagers betinget fengsel og bot.  

LES OGSÅ: Hvilken rett har vi til å dømme Petter Northug

En rekke idrettsstjerner har gikk uttrykk for sjokk og vantro. Petter har fått mange støtteerklæringer, men har også måttet tåle å høre at folk er skuffet.

– Det kan ikke være sant! var min første tanke. Vi har jobbet sammen med programmet hele sommeren, og alt med innspillingen har fungert perfekt, sa skilegenden Gunde Svan til VG.

Fredag var skilegendene Marit Bjørgen og Martin Johnsrud Sundby gjester i studio hos Senkveld.

Hverken Bjørgen eller Sundby er overrasket over at Petter Northug ble tatt av politiet.

– Man har jo hørt rykter, sier Bjørgen til TV2 og legger til at hun tar avstand fra det han har gjort.

Bjørgen synes at Northug er en fantastisk mann, og hun og Sundby mintes de mange treningsturene de har hatt sammen gjennom skikarrieren. 

– Jeg kjenner Petter som en rolig, sindig gutt fra Mosvika. Jeg håper han har lyst til å endre litt på livsstilen, sier Bjørgen

Northug var opprinnelig siktet for å ha kjørt i 168 kilometer i timen i en 110-sone og for å ha vært ruspåvirket mens han kjørte. Han meddelte også at han er siktet for oppbevaring av ti gram kokain. I ettertid har imidlertid Øst politidistrikt bekreftet at det ikke er påvist alkohol eller rusmidler i blodprøven til Northug.   

– Det ble ikke påvist alkohol eller andre rusmidler i blodet. Politiet frafaller derfor siktelsen som gjelder kjøring i ruspåvirket tilstand. Den foreløpige siktelsen for oppbevaring av narkotika og fartsovertredelse, opprettholdes, skriver politiadvokat Karoline Ekeberg i en pressemelding, ifølge VG

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com