torsdag, mai 28, 2020

Bjørn Einar Romøren fyller år: – veien tilbake til livet

Mest lest nå

Onsdag 1. april, fylte den tidligere skihopperen Bjørn Einar Romøren år. Det nærmer seg rundt tall, men han kan nyte enda et år i tredveårene, da han nå fylte 39. Han har feiret dagen på en koselig måte, som han deler med oss

De fleste som interesserer seg for sport har kjennskap til Bjørn Einar. Den 20. mars 2005, satte han en ny verdensrekord i skiflyging med hele 239 meter i Plancia i Slovenia. To ganger har han vært med på å vinne lagkonkurransen i VM i skiflyging – i 2004 og 2006.

16 juli 2019, avslørte Romøren at han hadde fått kreft. Det var en sjelden og alvorlig krefttype, noe som førte til store forandringer i hverdagen for seg selv og familien. Det passer selvfølgelig aldri å få kreft eller andre sykdommer, men for Romøren passet det ekstra dårlig på dette tidspunktet. Han og kona skulle nemlig bli foreldre for andre gang.


Fra skihopp til cellegift

Bjørn Einar måtte i flere måneder gjennom omfattende behandlinger, strålinger og cellegift. Heldigvis fungerte behandlingene bra. Vi har fått følge Romøren på sosiale medier som Instagram, gjennom denne vanskelige tiden. I starten av 2020 fikk vi den gode nyheten om at han etter 40 uker med cellegift, var på god vei tilbake til livet sitt.

Nydelig oppdatering på fødselsdagen

Som vi alle vet, blir det ingen store bursdagsselskap i disse coronatider. Men Romøren får likevel er fin feiring sammen med familien. Etter den lange tiden under behandling, kan han nå leke, gå tur og være i aktivitet sammen med barna sine. Han legger også ut et bilde av en fristende bursdagskake, laget av Kona Martine og sønnen Fred.

LES OGSÅ: Bjørn Einar Romøren med gladbeskjed: Behandlingen har fungert

Vi er glad på dine vegne, Bjørn Einar. Fantastisk at du er positiv og har vunnet kampen mot kreften. Gratulerer så mye med dagen!
Legg gjerne igjen en hilsen i kommentarfeltet på Facebook.

129,743FansLik
1,354FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter