tirsdag, februar 18, 2020
Kjendisnytt Bjørn Einar Romøren har fått kreft - deler sterkt...

Bjørn Einar Romøren har fått kreft – deler sterkt bilde etter de første behandlingene

-

Tirsdag formiddag kom den sørgelige nyheten. Den tidligere skihopperen Bjørn Einar Romøren er rammet av en sjelden type kreft. 

Det er Se og Hør som formidler nyheten.

Delt bilde på Instagram 

Se og Hør skriver at det var tidligere i vår at den tidligere skihopperen fikk påvist kreft i hofta.

Den ondartede svulsten viste seg å være såkalt Ewing sarkom. Ifølge Store Medisinske Leksikon er dette en svært sjelden kreftform som bare rammer mellom fem til ti nordmenn hvert år.

Selv har Bjørn Einar Romøren delt et sterkt bilde på Instagram. Med nybarbert hode er han avbildet sammen med teksten:

«#fuckcancer Ikke stort annet enn det å si! Og i det ligger det at jeg skal fighte meg gjennom og komme sterkere ut på andre siden!»

Ikke spredning 

Ifølge Se og Hør har Romøren gjennomgått to behandlinger, som så langt virker vellykket. Det er ikke påvist noe spredning og Romøren skal fortsette på den påbegynte cellegiftbehandlingen i 40 uker.

Til se og Hør forteller han:

– Jeg har hatt to behandlinger, og da er jeg vært helt i kjelleren etterpå. Null krefter og et fullstendig fraværende immunforsvar. Jeg må sjekke temperaturen med jevne mellomrom, for hvis jeg har over 38 i feber i mer enn en time bærer det rett på sykehus.

Ønsker å støtte kreftforeningen 

Til Se og Hør har Romøren fortalt at han ønsker å snakke om sykdommen for å gi oppmerksomhet til Kreftforeningen og forskning på kreft. Samtidig forteller han til hoppmagasinet Berkutschi at han ikke ønsker å bruke for mye energi på å prate om kreften.

– Jeg har ingen problemer med å snakke om at jeg er blitt rammet av kreft, men har ekstremt lite energi og mange tunge dager rent fysisk. Derfor ønsker jeg ikke å bruke all min tid på å snakke om kreftsykdommen, men på å bli frisk, sier Romøren til Berkutschi.

Bjørn Einar Romøren har to små gutter, og venter sitt tredje barn i slutten av juli.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

🍦🇳🇴🍰🌭 Fred og Nils er fornøyd med dagen. @marencg @instafattern #barnasdag

Et innlegg delt av Bjørn Einar Romøren (@romoeren)

Vi sender våre varmeste tanker og lykkeønskninger til Bjørn Einar Romøren. 

Neste artikkelNeste
Scroll ned

Lille Freya ble født alt for tidlig – smilet til den premature babyen har rørt tusenvis

Det å skulle ta imot et barn som fødes for tidlig er nok en angstfull opplevelse for de fleste foreldre. Spørsmålene er sannsynligvis mange,...

Den fire år gamle gutten overtaler familien sin til å adoptere en hjemløs, gammel mann

Fireåringen gikk den samme ruten til og fra barnehagen sammen med mammaen sin hver eneste dag. Og hver dag gikk de forbi en eldre,...

Slik gikk det med Angelina Jordan i finalen av «America’s Got Talent: The Champions»

Etter at Angelina Jordan gikk videre i «America’s Got Talent» har hun vært på "alles lepper". I natt ble resultatene av finalen avslørt.   14-år...