onsdag, august 5, 2020

Bjørn Einar Romøren på sin første tur med datteren: – Utrolig godt å kjenne at jeg er sterk nok

Mest lest nå

Etter 13 cellegiftkurer og 36 strålebehandlinger er tidligere skihopper Bjørn Einar Romøren endelig kreftfri. I helgen gikk han for første gang siden han ble frisk på tur til Brunkollen med datteren Fiona (9 måneder) i bæremeis. Det hadde han ikke klar for bare noen uker siden.

– Det er ikke lenge siden jeg ble helt katastrofesliten av å gå opp til soverommet i andre etasje. Det er ganske stor forskjell på å få gift og ikke få gift. Så jeg anbefaler ikke gift, sier Bjørn Einar Romøren til TV 2 som er med på den syv kilometer lange turen til Brunkollen.

– Det er litt spøk, men samtidig litt alvor i det, at jeg visste jo ikke om det hadde gått bra å gå opp hit i dag. Det er deilig å komme litt over den kneiken der du faktisk kjenner at det begynner å gå litt fremover. Jeg er jo langt ifra i toppform, men bare det å kunne være i stand til å ta pappapermen, sier han videre.


Sterk nok til pappaperm

Den tidligere skihopperen har så vidt begynt å sette seg mål for fremtiden. Første delmål var å komme i form til å ta pappaperm.

– Så blir det å komme seg såpass i form til at du kan komme tilbake til jobben, og få gjort de tingene du vil, sier han, og legger ikke skjul på at det siste året har vært tøft.

LES OGSÅ: Kreftsyke Bjørn Einar Romøren rørt til tårer av lagkameratenes fine gest

– Det var en helt syk følelse av at du bare dro ut en propp, også var det bare ikke energi. Det var 13. mai i fjor, hvis jeg ikke husker helt feil. Så gikk det bare nedover. Jeg trodde ikke at det kunne bli så mye verre, men det kunne det. Så på slutten var jeg ganske sliten, forteller han til TV 2.

Håret kommer tilbake

Håret begynner også så vidt å komme tilbake. Sveisen er kort og barten er dunete.

– Nå tror folk som ikke vet at jeg har hatt kreft at jeg bare har klipt meg kort, og jeg har fått tilbake litt hår i ansiktet. Først så kom det litt fjortis-bart, men nå har jeg fått nok skjegg til at jeg ser ut som en 19-åring som er klar til å «dimme» fra førstegangstjenesten, sier han.

LES OGSÅ: Bjørn Einar Romøren fyller år: – veien tilbake til livet

130,319FansLik
1,508FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter