tirsdag, august 4, 2020

Bjørn Einar Romøren ute av sykehuset. Endelig smiler han i takt med sola

Mest lest nå

Bjørn Einar Romøren ble ferdig med en 40 uker lang cellegiftkur for tre uker siden. Endelig kunne han feire at han var ferdig med både strålebehandling og cellegift. Dessverre ble det en kortvarig feiring.

«Cellegift. Tror ikke det helt har gått opp for meg, og tenker mest på Martine Romøren som har vært så sterk for meg. Familien min og alle venner (gamle og nye), de fantastiske menneskene som jobber på Radium og ikke minst all støtte jeg har fått fra hoppfamilien og personer jeg ikke kjenner fra inn og utland! Tusen takk! Nå starter veien tilbake til livet!» skrev han på Instagram da han var ferdig med behandlingen.

Så kom den triste beskjeden

Men bare en uke etter kom den triste beskjeden om at Bjørn Einar hadde fått en infeksjon. Han måtte igjen på sykehuset, denne gangen for å få medisin og blodoverføring.

«Da siste cellegift gikk inn forrige uke sa jeg at nå går det bare en vei! Oppover. Jinxa den greit bra!! Ble full runde med blodoverføringer og antibiotikakur. Men nå kan det faktisk bare gå en vei», skrev han da.

Smiler i sola

Heldigvis fikk han rett i at det bare kunne gå en vei. I dag la han ut et flott bilde av seg selv og datteren Fiona der de smiler i den deilige vintersolen.

«Nå skulle jeg ligget på Radiumhospitalet å fått gift om jeg ikke hadde vært ferdig. Ganske lekkert å nyte sola med Fiona i stedet!» skriver han.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Bjørn Einar Romøren (@romoeren)

Så godt å høre at han kom seg gjennom infeksjonen. Vi ønsker Bjørn Einar mange flere dager i solen sammen med familien.

130,301FansLik
1,508FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter